orbitki w drażetkach. taką żółto-zieloną. hm. cytrynowa?
W JEDNEJ rzeczy się zgadzamy. Ja też lubię drażetki orbit o smaku cytrynowym. Kupuję je rano w kiosku przed wejściem do szkoły. Żuje, gdy:
1) jestem głodna.
2) nudzi mi się.
3) na lekcjach, odreagowuję w ten sposób znużenie w czasie czytania źródeł historycznych przez moją historyczkę. Czyta, jakby była naćpana.
4) żuję, bo inni żują <presja otoczenia...>
5) żuję bo chcę być kÓl, fazi, a zarazem fresh.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Sakura, czy jak zujesz gume to stajesz sie mniej glodna ? bo ja wrecz przeciwnie...
Tak, zdecydowanie mniej głodna ;P Przerzuć się na drażetki cytrynowe Orbit. Gorąco polecam!
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Ola
Wysłany: 10-02-2007, 14:09
ja żuję orbit niebieskie jeżeli są to listki, jeżeli drażetki to kupuję 25 szt w opakowaniu kolor zielony. Kupuję w szkolnym sklepiku zazwyczaj. ja żuję gumę jak mi się nudzi w szkole.
nelia napisał/a:
czy jak zujesz gume to stajesz sie mniej glodna ? bo ja wrecz przeciwnie...
żując gumę dajesz sygnał do żołądka że zaraz dostarczysz pokarm, a tak nie jest więc czujesz głód.
Wcześniej o tym nie wiedzialam i żułam kiedy byłam głodna teraz żuję tylko po posiłku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum