ja rowniez, od kwietnia tego roku, mam elektryczna w domu i to na niej glownie sie nauczylem
"nauczylem" czyli umiem mniej wiecej grac, ale wszystkich tajnikow gitary nikt nie odkryje nigdy
planuje kupno elektro-akustycznej bo jest potrzebna na imprezy szkolne do grania, ogniska itp...
_________________ Aby zmienic przecietna kobiete w wyjatkowa, trzeba ja pokochac
heh może nie pytajcie się kto gra tylko kto tu nie gra na gitarce:PPbo z tego co widzę to wszyscy grają:P
ja tesh sobie czasem pogrywam ale jakieś 3 lata temu to mi sie jeszcze chciało i nie umiałam przeżyć jednego dnia bez gitarki w ręku a teraz.... teraz gitara leży a jak chce sobie pograć to najpierw muszę z niej kurz ścierać...
taki już los przedmiotów martwych....
_________________ ..:::śpij aniele mój może sen uchroni cię przed moim złem:::..
Grałam 3 lata na gitarze klasycznej (klasycznie nie szarpanie). Teraz rzadko biorę do rączek gitarke bo przestałam uczęszczać na zajęcia chociaż od czasu do czasu się zdarza.
Chyba od roku planuje kupno basu ale coś mi nie wychodzi.... Może już niedługo się uda
_________________ Życie ma taki kolor jaki ma Twoja wyobraźnia
Imię: Kuba
Wysłany: 11-11-2006, 10:51
Ja zaczynam coś brzdąkać nie jest to łatwe lecz jak się uda coś zagrac to jest się szczęśliwym.
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Zawsze marzyłam o grze na elektrycznej...Niedawno postanowiłam wziąć się za naukę...Kupiłam sobie gitarę akustyczną...i uczę się czasem jak mam czas...Może kiedyś uda mi się też z klasycznej...kto wie ...
W końcu To marzenia do spełnienia.
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Ostatnio zmieniony przez soniami_ 11-11-2006, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum