Jedynka jakas taka miałka, sterowanie mnie poirytowalo i wylaczylem w cholere, ale kolezanka mowia ze naprawde warto sie troske pomeczyc bo potem gra wciaga.
Poison napisał/a:
KOTOR 1
Wlasnie to sciagam
A co ja moge polecic...hym...
Half-life 1 i 2 - moje ulubione fpp, swietny klimat
warhammer 40,000 dawn of war + dodatki - bardzo fajna strategia w swiecie warhammera, genialne pojedynki, konkurencja dla starcraft'a 2
UT - fajna sieciowka, ciekawe bronie
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: P jak Poison
Wysłany: 06-03-2008, 16:27
ania543 napisał/a:
Poison napisał/a:
Gothic 2
2? A reszta?
Czy tylko ta, bo jakaś taka najbardziej wszechstronna? Znaczy że dużo misji i się nudzić nie idzie?
Trójka też jest dobra. Ale jedynka jakoś mnie do siebie tak nie przekonałą jak dwójka i dodatek.
Dodam jeszcze...
CoD 4
Wiedźmin
Age of Empires 2 i 3
UT
Wkrótce...
GTA 4
Assassin's Creed
Mass Effect (na PC'ta ma wyjść w maju)
Mafia 2
Saga Residen Evil, ale właściwie lepiej pograć sobie od wejścia w 4 bo reszta moze odstraszyć grafiką xD ... na PC to ponoć chłam i przeniesiony został dość niechlujnie, ale na konsoli gra sięgenialne.
Saga God of War, ale też z konsoli wiec tylko dla posiadaczy PS2 i PSP no i zapewne PS3 za jakiś czas
FoF jako alternatywa dla pecetowców które nei są w stanie pociągnąc Guitar Hero 3
Morrowind, niby stare, niby jest Oblivion ale jakoś wolę Trzeciego "The Elder Scrolls"
Saga Fallout'a dla wielbicieli postnuklearnych gierek.
Saga Baldur's Gate'a ... tu chyba nic nie trzeba mówić
Saga Icewind Dale'a od "bidy", też niezłe
Unreal Tournament, większośc części, słyszałem że ostatnia ma kiepskie soundtracki ale nie grałem jeszcze wiec nie wiele moge powiedzieć.
Orange Box z Half Life'em i Portals ... ponoć wketowe
Reszte gier jakei bym wymienił to Okami (PS2), Saga Silent Hill, Call of Duty ( Wszystkie częsci na PC i na PS2), Devil May Cry (PC- tylko z padem, PS2), PES 2008,
jak sobie coś przypomne to napisze ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
O tak.
Wychodzi niedługo nast. dodatek. (Soulstorm)
Własnie czekam na to
Pozatym.... bo nie dokonczylem wymieniac gier...
Homeworld 1 i 2 - bardzo klimatyczna strategia, swietnie odwzorowany kosmos
Fallout 1 - niesamowity kliamt i przygoda, w 2ke jeszcze nie dane bylo mi zagrac
Thief 2 - gienialna skradanka i fabuła, wciaga jak diabli
Clive Barker's Undying - swietny horror fpp
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - bardzo przyjemna gra, chodz nie jestem maniakiem swiata sw, to gra spodobala mi sie bardzo, szczegolnie pojadynki mieczem
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - to samo co wyzej tylko w innej odslonie
Max Payne 1 i 2 - przyjemna fabula i gra
Arcanum - bardzo fajny rpg i swiat
Planescape Torment - kto lubi rpg wiec co to za gra
Saga Baldura - warto przejsc chodz raz
Saga Icewind - zimowy klimat, podobala mi sie
Soulbringer - stary rpg(2000r.), ale za to jak zrobiony, gienialna fabula
Counter-Strike - fajna sieciowka, praktycznie kazdy zna
Splinter Cell - fajna skradanka
Doom 3 - wciaga i potrafi wystraszyc
Alien vs. Predator 2 - stary juz fpp, ciekawie zrobiony, mozna pograc 3 stronami konfliktu
Jak narazie to tyle
Madritian napisał/a:
Unreal Tournament, większośc części, słyszałem że ostatnia ma kiepskie soundtracki ale nie grałem jeszcze wiec nie wiele moge powiedzieć.
Jedynka i 2004 jest fajny, nie zabardzo podoba mi sie wyglad broni w tym nowym, zabardzo futurystyczny
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
ja to takie internetowe gierki jedynie mogę polecać. i chyba nie każdemu przypadną do gustu. mi tak w każdym razie się w nie dobrze gra ale ja nie jestem jakimś wybrednym graczem otóż polecam podwodniaki na wp.pl oraz przygodożerców na www.knorrnudle.pl
Gears Of War ze względu na klimat
Mass Effect długi czas rozgrywki, bardzo rozbudowana, możliwość przejścia w różny sposobów, jedną rzecz można powiedzieć na kilka sposobów, przypomina film
Call Of Duty 2 klimat
Call Of Duty 4
Oblivion niesamowity klimat, widoki, możliwość rozmowy z każdym
Battlefield Bad Company
Half Life 2(w 1 nie grałem) ciekawa gra
Polecić Wam grę? Myślę, że nie ma sensu pisać o tytułach, które są znane bo i po co, a więc:
Evil Islands: Curse of the Lost Soul (tłum. Wyspy Zła: Klątwa zaginionej duszy) - jest grą RPG z elementami strategii. Przenosi nas ona do baśniowego świata, który zamieszkują gobliny, orki, smoki i wiele innych niebezpiecznych stworów. Gracz wciela się w rolę tajemniczego Zaka i razem z nim stawia czoła niebezpieczeństwu, odkrywając przy tym zapomnianą tożsamość bohatera. Podczas swojej wędrówki napotykamy na swojej drodze ludzi gotowych przyłaczyć się do nas, aby nam pomóc. Gra polega na wykonywaniu poszczególnych misji, za które dostajemy doświadczenie do rozdania, ulepszając w ten sposób umiejętności bohaterów. Ciekawą opcją w grze jest możliwość tworzenia własnych przedmiotów z gotowych schematów, używając do tego róznego rodzaju materiałów. Dzięki temu możemy tworzyć dziesiątki broni, zbroi oraz różdżek. Potwory, z którymi przyjdzie nam się zmierzyć są zróżnicowane i jest ich naprawdę sporo. Gra pomimo swojego wieku prezentuje się nienajgorzej. Nie razi nas kanciastymi postaciami, a akcja toczy się dynamicznie. Muzyka stoi na wysokim poziomie, po dłuższym czasie może się znudzić, ale na szczęście można ją podmienić. Efekty dzwiękowe są już dużo słabsze. Podczas walki bohaterowie wypowiadają zabawne kwestie, które uprzyjemniają rozgrywkę. Gra posiada także tryb wieloosobowy - moim zdaniem największa zaleta tej gry. W trybie multi gracz tworzy od podstaw swoją postać sieciową, decydując o jej płci, wyglądzie, profesjii, umiejętnaościach, parametrach a nawet głosie. Jeden serwer moze pomieścić maksymalnie sześciu graczy, ale to w zupełności wystarczy. Mam nadzieję, że ta gra przysporzy wam niezapomnianych wrażeń oraz ciekawych przeżyć. Serdecznie Wam ją polecam i życzę dobrej zabawy w świecie "evila".
Naprawdę warto zagrać. można darować sobie single, prawdziwa zabawa zaczyna się i kończy też zresztą w trybie multi Zbudować sobie szacunek innych gracczy jest naprawdę trudno. Ale warto
main2.JPG
Plik ściągnięto 4 raz(y) 130,56 KB
Ostatnio zmieniony przez go-devil 12-09-2008, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
GTA: SA i VC- SA za całokształt, VC za klimat
PES 6 - PES 2008 jakoś do mnie nie przemawia. 6 o wiele lepsza
FIFA- od 98 do 08
FM 2008
Fable: Zapomniane Opowieści
Just Cause
Ale najlepsza grą, w którą grałem to Legend of Zelda: Ocarina of Time. Ta gra to cudo. Wg. mnie nie ma lepszej gry niż ta. Dość stara już jest, ale nieraz o klasę przewyższa obecne gry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum