Wysłany: 20-06-2008, 17:22
Uczę się, ostatnio zrobiłam kuskusa.
Właściwie tylko raz do tej pory nie udało mi się zrobić tego, co chciałam. To była smażona wołowina do ryżu i sosu, ale musiała jakaś lipna być, bo po 40 minutach smażenia ciągle była twarda.
łiiii, też lubię poeksperymentować. Jedyny feler jest taki, że mam popsuty piekarnik i ciężko go ustawić na dobrą temperaturę, więc jestem ograniczona. Ostatnio dusiłam rybę z warzywami - jeden z obiadów typu: "Porządki w lodówce". Ale była pycha.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
oooo nalesniki z czekolada sa pyszne uwilebiam....a co do chleba,to chodzi ci o chleb smazony w jajku?bo jesli tak,to ja tez kiedys takie cos robilam,musze przyznac ze jest to bardzo dobre(najlepiej jeszcze rozpuscic zolty ser na wierzchu).Ale teraz juz tego nie przyzadzam,bo zmienilam jadlospis
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Mój nick chyba mówi sam za siebie : ] kulinaria to dla mnie ósmy cud świata i zamierzam się w tym kształcić i kształcić. Najbardziej lubię zdrową kuchnię, ale nie stronię od słodkości ; d
Pozdrawiam kulinarnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum