nie (zawsze)- poprostu nie lubie dlugiej gry wstepnej i jakiejs szczegulnej "otoczki"- zrobic swoje,miec orgazm,fajnie jesli dziewczynie tez jest milo i tyle.
Sex to tylko sex-nie żaden magiczny rytuał, który "zbliża dwoje ukochanych osób w miłosnym uścisku ciał", to tylko całkiem miły sposób na orgazm i rozluźnienie(chociaż mojej byłej mówiłem tą pierwszą wersje )
dokoncz prosze, jestem ciekawy za kogo mnie uwazasz
wazelina napisał/a:
pieprzysz aż zęby bolą.
moze wg ciebie to pieprzenie,ale dla mnie to zwykla wypowiedz.Z tym,ze rozniaca sie w pogladach od Twoich i niszczaca Twoje romantyczne wyobrażenia o miłości i seksie.
wazelina napisał/a:
zwykły najzwyklejszy mężczyzna.
tylko NIE zwykły, może i Ku#tas bo tak pewnie o mnie pomyślałaś,ale nie zwykły.
cro cop, nazbyt przedmiotowo to potraktowałeś.
czemu nie powiedziałeś swojej dziewczynie o własnych wyobrażeniach idealnego seksu? czemu nie powiedziałeś jej: 'ja laleczko kocham się z tobą po to, żeby sobie sprawić przyjemność, a twoja rozkosz mnie pier*li'
'ja laleczko kocham się z tobą po to, żeby sobie sprawić przyjemność, a twoja rozkosz mnie pier*li'
to też nie do końca prawda. fakt moja przyjemność przede wszystkim, co jednak nie znaczy,że zaniedbuje potrzeby partnerki. Jeśli ona ma orgazm(tamtą tak "rozpracowałem", że miała i tak przede mną-nie chwale się bynajmniej,tylko podaje przykład) to jest to dla mnie dodatkowa satysfakcja, mam poczucie "dobrze wykonanej pracy". Choć to prawda-jestem samolubny i myśle przede wszystkim o sobie.
wazelina napisał/a:
czemu nie powiedziałeś swojej dziewczynie o własnych wyobrażeniach idealnego seksu
bo takowych nie mam. Jedyne co bym zmienił to to,żeby po seksie szybciej sobie poszła. Bo w życiu jak w tym dowcipie:
Co robi kobieta po seksie??
przeszkadza
karola napisał/a:
brawo, juz nie pamietam kiedy ostatnio spotkalam sie z taka opinia w kolo za wiele kobiet
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-09-2006, 20:40
Cytat:
nie (zawsze)- po prostu nie lubie dlugiej gry wstepnej i jakiejs szczegulnej "otoczki"- zrobic swoje,miec orgazm,fajnie jesli dziewczynie tez jest milo i tyle.
Sex to tylko sex-nie żaden magiczny rytuał, który "zbliża dwoje ukochanych osób w miłosnym uścisku ciał", to tylko całkiem miły sposób na orgazm i rozluźnienie(chociaż mojej byłej mówiłem tą pierwszą wersje )
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
A ja bym chyba wolałna zmianę ... goracy, romantyczny, gorący, romantyczny ... tak dla urozmaicenia ... ale raczej nei sądze żeby się tak dało ... ostatecznie romantycznie ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
i dziewczyne
i nie udawaj prosze, ze dla ciebie sex to za kazdym razem pelene romantyzmu zblizenie z ukochan(ym)ą i jest to przede wszystkim uczta przyjemności dla twojej duszy, bo ja w głupoty juz dawno przestalem wierzyc.
poped seksualny to zwykla potrzeba,jak np głód- wystarczy go zaspokoic tzn-zaprosic dziewczyne i isc do luzka-proste.
Nie rozumiem dlaczego udajecie takich wielkich romantyków i uwarzacie sex za najwieksza świętość i co najmniej jeden z sakramentów. SEX TO TYLKO SEX!!
i dziewczyne
i nie udawaj prosze, ze dla ciebie sex to za kazdym razem pelene romantyzmu zblizenie z ukochan(ym)ą i jest to przede wszystkim uczta przyjemności dla twojej duszy, bo ja w głupoty juz dawno przestalem wierzyc.
poped seksualny to zwykla potrzeba,jak np głód- wystarczy go zaspokoic tzn-zaprosic dziewczyne i isc do luzka-proste.
Nie rozumiem dlaczego udajecie takich wielkich romantyków i uwarzacie sex za najwieksza świętość i co najmniej jeden z sakramentów. SEX TO TYLKO SEX!!
Też ma trochę racji, co nei zmienia faktu że nie mozna traktoąc teog inaczej niż inni ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum