_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
A jak już będzie z aparatem latać to wpadnij do 3M i cyknij jak pachy goli Może się czegoś nauczę
Nom. Chodziło o to, że 3M goli pachy. I jak cykniesz foty z twojej depilacji nóg pojedziesz do niego i z ukrycie będziesz jego cykać gdy on goli się. Rozumiesz ?
Nom. Chodziło o to, że 3M goli pachy. I jak cykniesz foty z twojej depilacji nóg pojedziesz do niego i z ukrycie będziesz jego cykać gdy on goli się. Rozumiesz ?
Rozumiem Rozumiem noo
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
A teraz koniec ot. Życzę ci nie zacinania się przy goleniu i ładnych zdjęć
Facet nie małpa, musi się jakoś reprezentować nago. Kiedy kocham się z kobietą, szczególnie jeśli ona woli od francuskich piosenek francuską miłość, nie chciałbym aby odczuwała dyskomfort z powodu mojego bujnego owłosienia łonowego. Ponadto na włosach gromadzą się bakterie, ale to juz tylko taki książkowy argument, bo wiadomo, ze kazdy z nas się myje (chyba).
Facet ma być Facetem przez duże F. I niby dlaczego kobieta ma "odczuwać dyskomfort z powodu twojego owłosienia łonowego". A co przeszkadzają włosy? Tesz mi powód.
Facet to facet, gładkie pachy i nogi to cecha kobiet. A ja jestem włochaty i tak jest dobrze.
Mi depilacje u facetów kojażą się z pedziami i transwestytami. Pozatym włosy pod pachami po coś są, nieprawdaż? Tak samo, jak np. brwi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum