Jeżeli masz troszke więcej czasu na golenie sobie nóg to lepszy jedy depilator-gwarantowany spokój na 2/3 tygodnie-ale chol***** boli i często włosy wrastają w skóre! Jeżeli musisz ogolić sobie nogi w jakieś 5 min to lepsza jest jednorazówka,tyle że za 2 dni znów musisz je golić!
Kriczer, i tu nie masz racji, niestety... Poprostu dużo siedze z moją kuzynką ( o której bardzo czesto na forum wspominam ) i to razem z nią odpowiedam na takie tematy Ja się osobiście nie znam ( nie, no cos wiem.. hehe ) ale własnie dużo wkładu w te damskie i kosmetyczne tematy ma Natalia... A i nie gole nóg... jakoś nie w moim stylu. A i dziewczyna nie lubi....
Broń boże... nie wyobrażam sobie żeby facet miał ogolone nogi... To wogylada śmiesznie i na serio pedalsko... ŁEEEE.... A i tak, gole nogi kuzynce, uwielbiam to robić, nie mam lepszych zajęć... Powiem wprost, to moje hobby !! LOL
Majta dzieki bo wiesz ja wlasnie golic nozki zamierzam jednorazowka bo depilatory sa okropne a taki depilator z lodem zeby nie bolalo kosztuje chyba fortune ja bede uzywac jednorazowek ale to wiesz tak kiedy bedzie mi potrzebne na wf itp wtedy kiedy mi bedzie widac nozki a innym osobom naprawde dziekuje za pomoc strasznie duzo mi pomogliscie :560:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum