Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 03-09-2006, 00:28 gołąbki...
Kto z was hoduje te piekne ptaki? i jakie rasy?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 03-09-2006, 13:24
juna napisał/a:
ja też
a hoduje moj sąsiad a mnie przeraża ile te gołabki srają i to jeszcze najczęsciej na okna
ja hoduje i nie robia mi na okna...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
nie hoduje ;]
ale hoduje moj sasiad, ktory mieszka nade mna. Grrr mam przez te ptaki obsrane parapety i mnie budza rano
Tak wogole, jak mozna tyle takich ptakow hodowac w mieszkaniu ? i to niewielkim ( oni nie maja dla nich jakis klatek ani nic), trzeba byc niecalkiem normalnym ( sorki Woof jesli Ty tez je hodujesz w malym mieszkanku i Cie urazilam ;P )
Wysłany: 07-09-2006, 20:29
^Kasia^ napisał/a:
sorki Woof jesli Ty tez je hodujesz w malym mieszkanku i Cie urazilam ;P
nie urazilas mnie bo ja mieszkam w domu a golabki maja wlasny golebnik z dala od domu... mieszkam na wsi wiec mam gdzie je trzymac...
ale nie rozumiem, czy Twoj sasiad hoduje golebie w domu w ktorym sam mieszka? czy na strych? bo jesli na strychu to nie jest to dziwne poniewaz buduje sie tam specjalne typy golebnikow...
Wysłany: 09-09-2006, 23:04
^Kasia^ napisał/a:
wlasnie o to chodzi ze hoduje je w mieszkaniu w ktorym mieszka, bez zadnych klatek, po prostu lataja mu po mieszkaniu, normalne to to nie jest ...
tez mi sie tak wydaje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum