Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Godzina 3:00 - godzina Szatana
Autor Wiadomość
Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 24-03-2008, 23:31   

Ale z racjonalnego punktu widzenia, zarówno jedno, jak i drugie jest dla mnie tylko ludzkim wymysłem. Chorej, albo nawiedzonej / fanatycznej głowy.
Wiele upłynęło dni, dni bez mojego udziału
więc czas już skończyć z oczekiwaniem na coś,
co może nigdy nie przyjść.

Znak zodiaku: panna

alanho 
+++++

Wysłany: 24-03-2008, 23:48   

Ze względu na strefy czasowe uważam to za bezsens, gdyż iż ponieważ każda pełna godzina gdzieś jest godziną 300 jak i też 1500 na "drugiej stronie".

Kiedyś sie budziłem kilka a może kilkanaście razy o jakiejś godzinie (+- 5 min) w nocy ale niestety nie pamiętam o której wiec godziny Alana nie będzie :(

fobia 
Przyjaciel
Antichrist Superstar

Imię: Albert Fish
Wysłany: 24-03-2008, 23:55   

Super. I tak pewnie do 3 nie usnę, więc złoże sobie ofiarę z dziewiczej dziwki. Szatan sie ucieszy.

Znak zodiaku: skorpion

[P]Elektroniczna 
Przyjaciel

Wysłany: 25-03-2008, 03:52   

Nie słyszałam o czymś takim i średnio w to wierzę. Ba, chyba nawet w ogóle w to nie wierzę.
"...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
  Znak zodiaku: ryby

harlequin 
+
vehement flame

Imię: Anna
Wysłany: 25-03-2008, 16:49   

Myślicie, że 7:06 też jest szatańska?
Bo to tak jakby 6:66 :-)

Znak zodiaku: lew

ktoska 
*

Imię: Larisa
Wysłany: 30-03-2008, 18:27   

;) Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( :569: ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?! ;)

fobia 
Przyjaciel
Antichrist Superstar

Imię: Albert Fish
Wysłany: 30-03-2008, 18:29   

ktoska napisał/a:
Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie.

Buahahahahahhahahahahaa!! Złote Usta 2008

napisz jeszcze cos w podobnym stylu w jakimkolwiek z tematów to dostaniesz warna!/kamasutra

Znak zodiaku: skorpion

Megahertz 
Metallica Lover

Imię: Piotrek
Wysłany: 30-03-2008, 20:58   

Dla mnie to zabobon jest, bo jak to miałoby być ? Szatan wchodzi po drabince do ludzi i mówi "słuchajta ludu ! o trzeciej to niech mi żaden z domu nie wychodzi bo przekopane będzie miał" i schodzi do piekła ? szczerze mówiąc nie lubię tej dokładności w religiach i przekonaniach. Dla mnie to zabobon, jeżeli ktoś wierzy, że to prawda i potem budzi się ciągle o tej godzinie to dlatego, że ta osoba ustawia sobie biologiczny zegar. A takich bajek jest bardzo dużo. Jak już w pierwszym poście pisano, że Jezus zmarł o 15 i to jest godzina miłosierdzia. Chryste, że się tak wyrażę. Ludzie nawet znają godzinę wydarzenia które rzekomo miało miejsce 2008 lat temu. Niesamowita precyzja. Dla mnie to jest kolejny zabobon.

Znak zodiaku: bliznieta

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 30-03-2008, 22:56   

ktoska napisał/a:
Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( :569: ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?! ;)

Papież wzywa Cię do siebie -_-
Wiele upłynęło dni, dni bez mojego udziału
więc czas już skończyć z oczekiwaniem na coś,
co może nigdy nie przyjść.

**MJ** 
Moderator
martini bianco

Wysłany: 31-03-2008, 11:01   

ktoska napisał/a:

;) Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( :569: ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?
bo kiedy patrzysz na zewgarek i akurat nie ma 21.37 nie zwracasz na to uwagi głupie dziecko.
Nie wierze w godzine Szatana, nie wierze również w godzinę papieża ani w godzinę Śpiącej Królewny <ziewa>

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem

Oskar Wilde

:kijem:

Megahertz 
Metallica Lover

Imię: Piotrek
Wysłany: 31-03-2008, 14:16   

Żeby było śmieszniej ustalmy godzine świętego wyrpóżnienia i bezbożnego mycia stóp. Będzie na prawdę oryginalnie.

ktoska napisał/a:
;) Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( :569: ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?! ;)

Bywa :P też tak miałem, ale tak można w nieskończoność
jest 21,37 -> o nie to znak od papieża !
jest 12 -> o nie ! 12 to święta liczba
jest 13 -> o nie ! jestem przeklęty !
jest 13.13 -> oni e ! o nie !
jest 7.06 -> o nie ! 666 !

Tych religijnych cyfr jest na prawdę dużo :D Albo cały wszechświat daje nam znaki albo zamieniliśmy się w czubków.

Znak zodiaku: bliznieta

ktoska 
*

Imię: Larisa
Wysłany: 31-03-2008, 17:55   

**MJ** napisał/a:
ktoska napisał/a:

;) Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( :569: ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?
bo kiedy patrzysz na zewgarek i akurat nie ma 21.37 nie zwracasz na to uwagi głupie dziecko.
Nie wierze w godzine Szatana, nie wierze również w godzinę papieża ani w godzinę Śpiącej Królewny <ziewa>

hahaha nie bedziesz mnie oceniac , napisałam jak jest nie podoba sie to nie komentuj glupio obrazajac

[ Dodano: 31-03-2008, 16:56 ]
Ja nie twierdzę że coś w tym jest coniektórzy nie czytają ze zrozumieniem;/ Poprostu napisałam że być może to zbieg okoliczności ;/

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 31-03-2008, 18:02   

ktoska napisał/a:
Ale dlaczego właśnie ta godzina?!

O mamusiu. Wiesz ile razy mogłaś spojrzec i była 22:05? Ale nie zwróciłaś na to uwagi, bo godzina nie kojarzy Ci się z niczym specjalnym.

[P]jakkolwiek 
Przyjaciel

Wysłany: 31-03-2008, 18:12   

Darn napisał/a:
ktoska napisał/a:
Ale dlaczego właśnie ta godzina?!

O mamusiu. Wiesz ile razy mogłaś spojrzec i była 22:05? Ale nie zwróciłaś na to uwagi, bo godzina nie kojarzy Ci się z niczym specjalnym.

Ale Darn, drogie dziecko, chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, przecież kolezanka napisała, że to zbieg okoliczności.

Co się stało o 18,12? Co to znaczy, że akurat o tej godzinie go napisałam? Może to zbieg okoliczności? Ale wolę się pochwalić, to będzie cool.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 31-03-2008, 18:13, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: strzelec

**MJ** 
Moderator
martini bianco

Wysłany: 31-03-2008, 21:14   

ktoska napisał/a:

hahaha nie bedziesz mnie oceniac , napisałam jak jest nie podoba sie to nie komentuj glupio obrazajac
nie gniewaj sie, nie chcialam zle :(

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem

Oskar Wilde

:kijem:

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu