Lekarz jak kazdy inny. Juz sie przyzwyczailam. Jestem i gina co drugi miesiac.
kamasutra napisał/a:
Balyście się "pierwszego razu"?
Mialam mega stresa. A to dlatego, ze szlam go gina z madre, ktora nie wiedziala wtedy, ze nie jestem dziewica
I w ogole to sie balam, ze mi babka powie, ze w ciazy jestem.
Takie tam chore mysli
Cytat:
Nigdy nie byłam narazie nie widze potrzeby.ale jak juz pójde to chyba padne na zawal ;P
W sumie masz juz tyle lat, ze powinnas. Aczkolwek jest to krepujace. I najlepiej isc z kims zaufanym Jak szlam drugi raz to poszlam z przyjaciolka Duzo razniej, mimo, ze ona czeka na zewnatrz.
Cytat:
Nigdy nie byłam narazie nie widze potrzeby.ale jak juz pójde to chyba padne na zawal ;P
W sumie masz juz tyle lat, ze powinnas. Aczkolwek jest to krepujace. I najlepiej isc z kims zaufanym Jak szlam drugi raz to poszlam z przyjaciolka Duzo razniej, mimo, ze ona czeka na zewnatrz.
no tak tym bardziej mam malutki powód ale no sama nie wiem..
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym.
Kochać tych wszystkich który Ciebie nienawidzą
W tym chorobliwie zdrowym świecie żyć jak największą schizą (...)
Jak dobrze jest bezgranicznie w ludzi wierzyć
Wystawiać bez obaw dupę , widzieć że nikt Cię w nią nie uderzy!
Ja chodzę tylko do jednej pani ginekolog. Myślę, że płeć nie gra tu roli;) Chociaż jakbym chłopowi mojemu powiedziała, że doktor dotykał moich piersi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum