Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Charming
22-05-2007, 15:45
Giertych musi odejśc!!
Autor Wiadomość
cheat 
*

Wysłany: 21-09-2006, 18:07   

kacperski napisał/a:
Ludzie! Zostawcie Giertycha w spokoju! Jeśli jesteście bandą nieuków i wandali to ja sie nie dziwie że tak protestujecie! Nareszcie sie ktoś za was wziął! Wszystkie pomysły Romka podobająmi sie i jestem za!

hheheheh poczekaj az tobie sie zacznie :) poki co sie ciesz ze cie to jeszcze nie dotyczy. Może kiedy dojdzesz do matury (zakaladam ze tak bedzie bo wyzywając wszystich od nieukow sam musisz uczyc sie swietnie) wszystko sie ustabilizuje i nie bedziesz musial narzekac. Albo machniesz ręka na fakt ze zasady co chwile sie zmieniaja i napiszesz kolejny post pochwalny dla Giertycha.

Prosze o nie komentowanie sprawy tegorocznej matury osoby ktore nie maja o tym zielonego pojęcia.

kucharka88 
kocham cię życie

Imię: Ela
Wysłany: 21-09-2006, 18:09   

Didek napisał/a:
Czyli protestujesz przeciw porzadkowi w szkole. No i czemu nie strajkowalas w niedziele ? Zamiast uczyc sie na mature, wagarujesz i robisz z siebie głupa.

chance napisał/a:
Zacznij się uczyć, a nie wymyślasz jakieś pierdoły po to, żeby było Ci lżej. Będziesz dobrze przygotowana, nie będziesz miała problemów.

jak bedziecie zdawali maturę to wtedy pogadamy.

niech nie wypowiadają sie tu osoby, których ten temat nie dotyczy, bo mi ciśnienie skacze. łatwo wam gadac bo to nie wy jesteście królikami doświadczalnymi Giertycha!

caessa napisał/a:
naprawdę nie życze wam tego co my przechodzimy!

zgadzam się w 100%

Znak zodiaku: baran

Didek
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 19:14   

Juz sie tak nie przejmuj matura, sikso ;)

I bede sie wypowiadal w jakich mi sie tematach podoba. Giertychowska maturzystko.
Ostatnio zmieniony przez Didek 21-09-2006, 19:52, w całości zmieniany 1 raz  

chance 

Wysłany: 21-09-2006, 19:47   

kucharka88, wierzyć mi się nie chce, że Ty JUŻ się uczysz do matury. :]

Didek
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 21:48   

Wagary i glupie demonstracje, ktore nic nie dadza to nie nauka. Chamstwo, chamstwo, chamstwo!

leisure 

Imię: olek
Wysłany: 21-09-2006, 22:01   

łooo Bożeee...

ehhh ehhh i jeszcze raz eeeeeeeh :/

Didek
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 22:11   

I jak nie zdasz matury (rozprawki tez piszesz w ten sposób?) to zwalisz wine na Giertycha. To sie w sumie da wytlumaczyc z psychologicznego punktu widzenia. Żenua.

leisure 

Imię: olek
Wysłany: 21-09-2006, 22:30   

nie...ale chce zdawac ja na jak najlepszych warunkach

[ Dodano: 21 Wrz 2006 11:31 pm ]
kaczynski odwolala leppera...wiec jest nadzieja ze giertych tez pojdzie z dymem

yes yes yees

kacperski 
*
Z kija! :D

Wysłany: 21-09-2006, 23:12   

cheat napisał/a:
kacperski napisał/a:
Ludzie! Zostawcie Giertycha w spokoju! Jeśli jesteście bandą nieuków i wandali to ja sie nie dziwie że tak protestujecie! Nareszcie sie ktoś za was wziął! Wszystkie pomysły Romka podobająmi sie i jestem za!

hheheheh poczekaj az tobie sie zacznie :) poki co sie ciesz ze cie to jeszcze nie dotyczy. Może kiedy dojdzesz do matury (zakaladam ze tak bedzie bo wyzywając wszystich od nieukow sam musisz uczyc sie swietnie) wszystko sie ustabilizuje i nie bedziesz musial narzekac. Albo machniesz ręka na fakt ze zasady co chwile sie zmieniaja i napiszesz kolejny post pochwalny dla Giertycha.

Prosze o nie komentowanie sprawy tegorocznej matury osoby ktore nie maja o tym zielonego pojęcia.

Nikogo nie wyzywam od nieuków. Powiedziałem iż tylko nieukom nie podobają sie niektóre pomysły naszego ministra ds. edukacji. Nie ucze się na samych szóstkach, ale idzie mi dobrze. Tak trzymać. I jeszce jedno. Jeżeli ty sie nie znasz na serii Tekken, to czy ja Ci zabraniam napisać coś o tym temacie? Może Ci sie podobać, a może nie. Ja mam prawo do swobodnej wypowiedzi. Domyślam się, iż stres jest ogromny. Wiedz jednak że wiem co to znaczy trema. Nie bądź taki krytczyny w stosunku do innych. Przyjżyj sie sobie. Albo nie... nie przyglądaj sie sobie bo sobie humor popsujesz.... I jak to powiedział wyluzowana babcia: "- Trzymaj męża za jaja. - Noo, a ty za cipke..." Nie wiesz o co chodzi? Poszperaj na patrz.pl :595:
  Znak zodiaku: koziorozec

pawka 
*

Wysłany: 22-09-2006, 02:34   Narazie no to odszedl Leper

Narazie no to odszedl Leper
:)
HA-HA!!!
:584:
Kasia Cichopek

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 22-09-2006, 05:44   

kacperski napisał/a:
Powiedziałem iż tylko nieukom nie podobają sie niektóre pomysły naszego ministra ds. edukacji.

Krótko: mylisz się. Nie szufladkuj mnie i nie obrażaj jakimiś "nieukami".
kacperski napisał/a:
Przyjżyj sie sobie.

przyjRZyj.
kacperski napisał/a:
Wiedz jednak że wiem co to znaczy trema.

Zdawałeś już maturę? Wiesz co to znaczy obgryzać paznokcie na każdej lekcji od września, nie móc zasnąć, jeść?
Sama mam uczucie, że nie zdążymy z materiałem i większość będę musiała opracowywać sama we własnym zakresie- na maturę rozszerzoną. Poza tym sorry, ale nie wydaje Ci się że przelicznik 30% na rozszerzonej = zaledwie 40% na podstawowej i 70% na rozsz. = 73% (!!) na podst. są absurdalne??
To właśnie jeden z genialnych pomysłów pana ministra.

To pisał "nieuk".
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Znak zodiaku: panna

cheat 
*

Wysłany: 22-09-2006, 06:43   

kacperski napisał/a:
Jeżeli ty sie nie znasz na serii Tekken, to czy ja Ci zabraniam napisać coś o tym temacie?

Nie ale pewnei też niebył byś zadowolony gdybym wypisywał tam totalne glupoty.
kacperski napisał/a:
Powiedziałem iż tylko nieukom nie podobają sie niektóre pomysły naszego ministra ds. edukacji.

I tu sie mylisz bo jego pomysły nie podobają się także wielu ludziom ktrorych nie mozna zaliczyc do nieukow.
Gabi napisał/a:
Zdawałeś już maturę? Wiesz co to znaczy obgryzać paznokcie na każdej lekcji od września, nie móc zasnąć, jeść?
Sama mam uczucie, że nie zdążymy z materiałem i większość będę musiała opracowywać sama we własnym zakresie- na maturę rozszerzoną.

Az tak sie nie stresuje, ale co do reszty masz racje

Bango

Wysłany: 22-09-2006, 07:35   

kucharka88 napisał/a:
Jutro idę na manifestacje przeciwko Giertychowi, ale sama się zastanawaim czy to ma sens

Nie ma

kucharka88 napisał/a:
Przecież oni nie chcą słuchac głosu społeczeństwa

Społeczenstwa pewnie posłucha, grupy niedojrzałych małolatów pewnie nie.

kucharka88 napisał/a:
Zaraz po wyborze Giertycha na ministra edukacji kraj zalała fala protestów. I co? I jajco.

A to sprowokowała opozycja która broni stołków, gdyby kazdy polityk odchodził po "Protestach" małej czesci społeczenstwa to nigdy byśmy nie mieli takich polityków
jak Ronald Reagan

kucharka88 napisał/a:
Myślicie, że te protesty mają sens?

Nie mają

kucharka88 napisał/a:
Ja na jego miejscu, widząc taką nichęc ze strony ludu ustąpiłabym ze stanowiska. Co o tym myślicie?

Dlatego to on, a nie ty, jest politykiem. I nie mów o neicheci ludu bo protestuje moze 1% uczniów, a ze to fajnie wyglada to pokazuja w telewizorze.

[ Dodano: 22 Wrz 2006 08:39 am ]
**MJ** napisał/a:
2) podział młodzieży na lepszą i gorszą- szkoły specjalne o przydziale do których ma decydować dyrekcja szkoły co tym samym podkopuje autorytet rodziców którzy powinni decydowac gdzie chcą posłać dziecko

Takiii podział istnieje od 15 lat ? JEszcze gdy ja chodziłem do podstawówki, dzielono uczniów na lepszych i gorszych.

kacperski 
*
Z kija! :D

Wysłany: 22-09-2006, 09:59   

Wiesz co, Gabi? Nie, nie wiesz? Ach... domyślałem sie.....

1. Zostawię ten temac specjalnie dla Ciebie w spokoju, bo wg masz racje i nie zamierzam sie dalej z Tobą sprzeczać.

2. Głupszym sie ustępuje.

:P
  Znak zodiaku: koziorozec

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 22-09-2006, 12:49   

alanho napisał/a:
a w czym ci to przeszkadza jak będziesz lepsza i masz coś we łbie to i tak sobie dasz rade a jak ktoś jest debilem to debilem zostanie i w każdej pracy dośc szybko wyłapią jaki on bystry
to już nie te czasy gdzie z koleśia z papierkiem przyjmowali z pocałowaniem w ręke taki to i tak znajdzie pracy przy wykładaniu chemii w Tesco
źle mnie zrozumiałeś, chodzi mi o to że G. z jednej strony mówi o podwyższaniu poziomu itp. a potem nagle ogłasza amnestie (nawiasem mówiąc niezgodnie z prawem) jescze jeden dowód że ten człowiek sam nie wie czego chce
kacperski napisał/a:
jakbyś nie zauważył to protestują głównie ludzie inteligentni... mówisz że wreszcie ktoś sie za nas wziął.. uważasz więc że zamkniecie całej trudnej młodzieży w szkołach specjalnych rozwiąze jej problem? pod specjalnym nadzorem kamer i ochroniarzy z pewnościa staną się lepsi :] to nie jest rozwiązanie tylko ucieczka od odpowiedzialności, nie powinno być podziału na dzieci lepsze i gorsze, a juz na pewno nie powinien dzielić ich minister edukacji :/

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi