Np. za kwestowanie na WOŚPie masz kilka dodatkowych punktów.
Nie pamiętam czy coś dają. A jeśli już to 1-2 punkty. Bardziej opłaca się harcerstwo.
Mam dziwne wrażenie, że w ciągu prawie 4 lat istnienia forum ludzie miewali już takie dylematy. ;]
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: pan P xD
Wysłany: 06-03-2008, 20:43
yhy... "kopara" (nasza wychowawczyni) o nas nic nie wie, a co dopiero o takich rzeczach.... ostatnio nam upychała ze za wzorowe zachowanie dostaje sie 3 pkt xD
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
To sobie sprawdź na stronie Centralnej Komisji Egzaminacyjnej, albo jakiejś innej. Jezu, od czego masz internet? Wiesz co to google?
Imię: pan P xD
Wysłany: 06-03-2008, 21:52
spoko... Alicja wyluzuj.... info o naborze jest na kazdej stronie ze szkołami średnimi... poprostu nie zwrociłem uwagi na działalnosc społeczną nigdy...
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
Ostatnio zmieniony przez robaszek18 06-03-2008, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Hm... ja wybieram się do LO na profil dziennikarski lub europejski;) Jeszcze sie zastanowie, mam czas
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
no masz racje. po zawodówce zawsze można kopać rowy. technikum też mi sie nie podoba. nie przygotują cie do matury, a do kopania rowów wola tych po zawodówkach. nie chce nikogo obrażać. dla mnie to jakaś naturalna, normalna droga życiowa -LO, studia, praca za psie pieniądze i poczucie niesprawiedliwości.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum