ja bym sie kierował halsem "w zdrowym ciele zdrowy duch" a ze mamy wiosnę i trzeba z niej korzystać proponowałbym np. rolki, rower, siłownię, basen, saunę... możesz ja tez zabrać na mecz koszykarski, siatkarski lub pliki nożnej. chociaż co do ostatniego to nie był bym taki pewny. niezręcznie by było jak by dostała od kogoś butelka po głowie. kobiety lubią tez romantycznych frajerów. skombinuj jakiś koszyk, koc, poproś mamy niech zrobi kanapki z pasztetem organicznym i zabierz ja na piknik.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
może coś co się tej dziewczynie marzy? cos co pasuje do jej upodobań. nie znamy jej to ciężko.
I3ziko napisał/a:
ja bym sie kierował halsem "w zdrowym ciele zdrowy duch" a ze mamy wiosnę i trzeba z niej korzystać proponowałbym np. rolki, rower, siłownię, basen, saunę...
tak, tak dokładnie. albo wspinaczka i inne takie.
ja bym się cieszyła jaky mnie ktoś na most wziął, więc wiesz, dziewczyny są różne.
Ale wy ludzie jesteście popierdoleni szkoda gadać jak nie wznosicie nic kurwa to po chuj piszecie żeby sobie licznik Postów powiększyć ?? Pojebańce
napisalbym coś ale potem bedzie ze userow odstraszam.
Darn napisał/a:
Fobia i Alan przestańcie nabijać Słoneczka.
Lofciam Cie.
zabierz ją do piekarni, nie ma to jak upojne chwile w mące.
ew. możesz ją zabrać na dach bloku.
ew. na raby idźcie
ew. na zakupy do Biedronki
ew. na ogórki do Przecławia
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 15-04-2008, 21:34
espetto napisał/a:
dajcie mi kurwa bana bo kurwicy od was dostanę co za pojebańce gorzej niż Emo
Uspokój się dziecko.
Tabletki na nerwy sobie lepiej kup a nie sie unosisz wielce Pan.
Jak Ci ansze rady nie pasują to sam coś wymyśl albo napsiz na innym forum.
Może lepiej Ci doradzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum