bardzo dobra odpowiedź, jakoś nie mogę wysłać następnej furki więc czekam na Wasze zagadki!
_________________ I'll spam the hell out of you!
At the beginning you can win, in the middle you can prey not to lose, at the end you will die.
System always wins, you should remember about that during every second of your miserable life.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
no to chyba nas, a przynajmniej mnie zagiąłeś, proszę o podpwiedź
At the beginning you can win, in the middle you can prey not to lose, at the end you will die.
System always wins, you should remember about that during every second of your miserable life.
Pagini Zonda S 7.3... jet podobno lepsza od Forda GT (z tego co w TopGear oglądałem )
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Może jest i lepsza, ale trzeba pamiętać o tym kiedy powstał Ford GT (będe go zawsze bronił bo to moja ulubiona bryka)
Moja kolej na zamieszczenie czegoś:
no więc tak, powiem tylko te na dole bo tych dalszych niesposób zobaczyć dokładnie:
od lewe nissan 350Z, mitsubishi EVO (lub pontiac GTO, nie jestem pewien), Subaru impreza
Mam nadzieje że zgadłem...
Oglądałem ten odcinek top geara w którym była zonda, ford gt i ferrari jakies i wcale chyba tam nie była lepsza od forda gt
Nie była wtedy jak zjeżdżali z krawężnika...
Jerremy: "Ford GT zachowuje sie na zakrętach jak kombajn w slalomie..."
[ Dodano: 28 Sty 2006 03:00 pm ]
!KreSka!*, czy to czarne co stoi miedzy budynkami to nie Porsche 911 GT3?
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum