Otóż w tym temacie każdy user powinien pokazać jakieś Fotografirungen pośrednio związne z jego osobą, otoczeniem, miłościa do forum, stopami, edukacją tudzież miejscem zamieszkania. To przaśna inicjatywa. Nie wstydzmy się swoich stóp!
Z miesiąc temu zrobiłam to zdjęcie. Jak są liście na drzewach to jest ładnie. Zwłaszcza nad ranem, jak nie ma ludzi. A teraz to szkoda patrzeć w tamtym kierunku. Najobleśniej wygląda o 7-8 rano jak rzesza młodzieży idzie sobie tam zapalić przed szkołą.
Jest to park w rynku, samym centrum Buska. Nazwa potoczna - żulpark. ćwiartka południowo-zachodnia należy do żuli.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 24-03-2007, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Kawałek mej ręki trzymającej antałka. Nie polecam xP Link =>klik klak
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
http://www.cleeve.com/sochaczew/images/scha-5.jpg
Muzeum kolejki wąskotorowej znajdujące sie 100m od mojego bloku. Jestem z nim emocjonalnie związany.
Tam straszy. Ale tylko w lato, wieczorami i w dni nierobocze.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum