Jezus! Akukaracza! Spadłam z krzesła z wrażenia! No rewelacja! Gratuluję talentu
Yy dziekuje,ale akurat to zdjęcie naprawde nie wymagało talentu żadnego mam lepsze zdjęcia oczu, które wymagały więcej wysiłku, ale za to nie odbijaja się w nich mój pokój, dlatego tu ich nie umieściłam
ceemka napisał/a:
ładne masz oko
Senkjuu! Aczolwiek zawsze chciałam mieć takie typowe zielone oczy, są takie ładne, zazdroszczę zielonookim .
Ceemka, naprawdę śliczne okolice, chciałabym mieszkać Tam dzie Ty. Albo przynajmniej mieć takie widoki u siebie.
Ja nie mam za wiele widoków ze swojego miejsca zamieszkania bo średnio ciekawie u mnie jest ;D
Ale kiedyś zrobiłam zdjecia jeziorku oddalonego o jakieś 3 km ode mnie jeziorko ,
łysemu polu robiłam w sumie całkiem niedawno i pobliskim ... torom
Nudnie i wsiowo
a takie chmury i antenę;p a widzę czasem z mojego balkonu
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
http://img178.imageshack.us/my.php?image=dscf0351re1.jpg klasa o.O
dobre, dobre... powinno coś takiego być napisane nad salą jednego matematyka w mojej szkole... dobrze, że nie mam z nim lekcji, bo pewnie w ogóle bym nie zdała
Nie porzucaj nadzieję, jakoć się kolwiek dzieje. Bo nie ostatnie dziś słońce zachodzi, a po złej chwili piękny dzień przychodzi.
Mało mnie ten pan interesuje w sumie, mam taki czajnik ~~
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum