http://www.fotosik.pl/pok...dd3ffcfd60.html
ten sam dzień co ten pan pozbawiony brody, ten sam rynek główny w krakowie, temu tez farba odpada z kapelusza.
zapomniane zdjęcie znalezione.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Mogę pokazać kawałek mojego sadu. Chce ktoś porwać wiśnie w lato?:P
12345
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Też zwróciłam uwagę na te worki pod oczami....możliwe, że to kwestia cieni czy czegoś innego że tak to wyszło, ale i tak wygląda dosyć niepokojąco u takiej małej dziewczynki...nigdy nie zdarzyło mi się widzieć u dziecka aż takich worów pod oczami
Akukaracza to pierwsze podoba mi się chyba najbardziej...z chęcią by się do takiego zdjęcia weszło i tak szło między tymi drzewami...bije spokojem z niego jakoś dla mnie....i to ostatnie mi się podoba choć ma w sobie coś takiego....hmmm niepokojącego to złe słowo, ale jest specyficzne...nie wiem może tylko ja je tak odbieram
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Akukaracza to pierwsze podoba mi się chyba najbardziej...z chęcią by się do takiego zdjęcia weszło i tak szło między tymi drzewami...bije spokojem z niego jakoś dla mnie
Rzeczywiście, 'na żywo' jest jeszcze bardziej spokojnie i gdzie się nie spojrzy dokoła, widzi się białe kwiatki, dosłownie jakby biały puch pokrywał te drzewa. Gdyby nie buczące pszczoły i bąki byłoby pewnie jeszcze ciszej i przyjemniej (:
A na ostatnim zdjęciu to pewnie te powykrzywiane gałęzie sprawiają takie wrażenie, najbardziej lubie robić zdjęcia 'ułomnym' drzewkom;)
Bardzo możliwe jeśli chodzi o to ostatnie zdjęcie, że silnie zaznaczone (kolorystycznie na zdjęciu) gałęzie tych drzewek i dość powyginane kontrastują z tymi delikatnymi białymi płatkami i przez to takie wrażenie.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Ach, Fobio, z jednej strony trupi, krew i gwałty, a z drugiej kwiatuszki i gałązki. Pod przykrywką twardziela na pewno jesteś romantykiem, śpiewasz dziewczętom serenady pod oknem i recytujesz wiersze własnego autorstwa. Jakie to miłe.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 06-05-2008, 14:06
jakkolwiek napisał/a:
Ach, Fobio, z jednej strony trupi, krew i gwałty, a z drugiej kwiatuszki i gałązki. Pod przykrywką twardziela na pewno jesteś romantykiem, śpiewasz dziewczętom serenady pod oknem i recytujesz wiersze własnego autorstwa. Jakie to miłe.
Nie piszę już wierszy.
I nie umiem śpiewać. Growlować trochę umiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum