harlequin, mnie akurat średnio się podoba, zwykła wycinanka Na dodatek mam wrażenie, że kolaż uzasadnia zamysł, że dziewczyna jest 'palnięta'
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Imię: Anna
Wysłany: 12-04-2008, 17:13
Och, to tak troszkę dla jaj
Na zamówienie kolegi, długo by opowiadać W fotomontażach za dobra nie jestem! Zresztą na piasku widać cień po koronie, tego za nic nie potrafiłabym zmienić.
Ale jest sympatyczne Samej "modelce" bardzo się podoba
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
dkf, pierwszym albo bym ucieła tego kogos albo dała na zdjęcie
drugie jest po prostu boskie!
a trzecie słodkie jak cholercia ,szkoda ze calego łba mu nie złapalaś
też chce takie psiaka!:D
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Popieram zdanie innych...jakość zdjęć oraz sposób "kompozycji" schodzą dla mnie w tym przypadku na plan drugi (co nie oznacza, że są złe), a psa masz cudnego Dkf heh od razu na myśl przychodzi mi owczarek przyjaciółki, który pcha się zawsze do zdjęć
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
http://www.jorgi.fotosik.pl/
o pierwsze oczywiście.
tak jak patrzylam na tego twojego psa dkf, to mi się mój przypominał i teraz mi źle. jak znajde jakies jego zdjęcia, a mieć takie powinnam, to pokaże wam jaką morde śliczną miałam kiedyś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum