Wam to zawsze kojarzy się z JEDNYM Ja się interesuję fotkami, sama jak mam czas porobię ... ale zazwyczaj rośliny - kwiaty albo zwierzęta bądź krajobrazy Pozdrawiam !!!
Bez urazy oki
_________________ CoR_ti_nKA pamięta i już nie zapomni
A cóż najczęściej fotografujesz? jekieś fotograficzne zboczenia?
Fotografuję wszystko co mi się nawinie pod aparat Ale największy sentyment mam do fotografowania rejonów górskiech i... krów Poza tym lubię isć na miasto i fotografować ciekawych ludzi... No i najchętniej robię fotografie czarno białe
Poza tym do zboczeń poważnych się nie przyznaję
_________________ Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła
Chetnie robię zdjęcia, już tak sobie pstrykam od podstawówki. Potem co jakiś czas robię porządki i wywalam te które uważam że są nieprzydatne a pozostałe segreguję wg. dat. Nazbierało mi się sporo
Czasem siadam i przegladam, miło jest tak powspominac
Imię: P jak Poison
Wysłany: 29-06-2005, 20:04
ja również lubię robić fotki.. ale najbardziej przyrody
Wysłany: 02-07-2005, 16:18
fotografia sama w sobie interesuje mnie bardzo, zarówno oglądanie zdjęć, jak i robienie ale co do moich występów w roli obiektu fotograficznego, to lepiej nie oglądać :roll:
fotografia sama w sobie interesuje mnie bardzo, zarówno oglądanie zdjęć, jak i robienie ale co do moich występów w roli obiektu fotograficznego, to lepiej nie oglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum