Bardzo chciałabym się nauczyć i mieć jakiś porządny aparat. Może kiedyś uda mi się to marzenie zrealizować.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
wyzynarka, weź przestań ;P Mogło być milion razy lepsze ^^ Dzisiaj widziałam mysie flaki. żałowałam, że nie wzięłam aparatu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
caessa, właśnie mój kotek ostatnio nic nie przynosi Martwię się, że coś z nią nie tak.
Ale często siedzę gdzieś i sobie myślę, że śliczne zdjęcie by było, albo że dana osoba bardzo ładnie by teraz wyszła.
Fajne te wasze fotki.Ja tez lubie pstrykac,ale srednio mi to wychodzi:)Ale zabawa jest zawsze:D
Znalazlam nawet sposob,zeby moze jakos z tego zrobic pozytek.
Jest konkurs w ktorym mozna wygrac aparat cyfrowy,albo rower gorski( to pierwsza nagroda).Trzeba zrobic fotki swoich ulubionych miejsc -domu, szkoły, miejsc, gdzie realizuje sie swoje hobby, ale również fotek znajomych no i siebie. Potem trzeba to zlozyc w portfolio, wstawić na stronę www.patrz.pl i wysłać link do Freszconnect.
Dokladne info jest na ich stronie www.freszconnect.pl
Sprobuje,moze sie uda:)
wyzynarka, ale Ty masz ponętną klatkę piersiową, Pieszczoch, mrrrr
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum