nie lubie zdjec z zaskoczenia bo zawsze wychodze na nich jak debilka.
o , wlasnie ;P
A takto zdjecia moga byc ja sie zawsze patrze jaki oczy wyszly bo czesto wychodze na zdjeciach jakbym nacpana czy pijana byla, a wszystko przez te oczy ;P ;P
ja tez nie lubie jakos zdjec robic, nie wiem czemu chociaz wszystkie moje kumpele mi mowia ze jestem jedna z najbardziej fotogenicznych osob jakie znaja, ale i tak po prostu nie lubie, bo zawsze wyjde jak debil, albo cos akurat mowie itp
Oczywiscie domniemywam. Ale moze to dlatego ze dziewczyna jednak woli byc troche tajemnicza i nie lubi gdy sie ktoś na nią patrzy cały czas ? Gdy sie takiej zrobi zdjecie i zabierze do domu, to ma swiadomosc ze jej cialo jest ciagle wystawiane na oczy jakiegoś znajomego, a ten moze pozniej z tym zdjeciem latac po kumplach, dac je do internetu itd.
Imię: Ela
Wysłany: 24-08-2006, 19:16
ja lubię jak ktoś robi mi zdjęcia i dziwią mnie ludzie, którzy tego nie lubią. mamy np. zespute zdjęcie z wigilii klasowej, bo dwie dziewczyny się odwróciły to trzeba było już wyjść z kadru jak nie chciały...
Imię: Karolina
Wysłany: 24-08-2006, 21:15
A ja z reguł lubie jak mi zdjęcia robią. Uwielbiam się wbijać jak ktoś robi zdjęcie. Jak głupio wyjde, to co mi tam. Przynajmniej jest się z czego pośmiać . Chociaż czasmi jak np dopiero co wstałam, czy wyglądam jak skończona sierota wnerwiam się jak ktoś próbuje mnie sfotografować. jestem gotowa wtedy zabić. Ale to chyba zrozumiałe, że nie chce żeby ludzie oglądali mnie kiedy wyglądam jak niewiadomo co
Jestem niefotogeniczna i zawsze wychodzę brzydko.
Gdy oglądam swoje zdjęcia i nie daj Boże zobaczę, że mam zbyt pyzatą twarz, czy za grube nogi to już katastrofa.
_________________ dzieli nas szerokość naszych ramion.
Dlaczego dziewczyny nie lubicie jak sie WAm zdjęcia robi...
Bo zawsze brzydko wychodzę. Nienawidzę patrzeć na swoje zdjęcia, aż mnie mdli i to mówię serio. Niewiele zdjęć uważam za zjadliwe i pokazuję je obcym ludziom.
Nie jestem fotogeniczna i niecierpie, kiedy robi mi sie zdjecia i nie lubie ich tez pozniej ogladac. Swoje fotki ukrywam przed siwatem gleboko gleboko w szafie!
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum