oczywiście Titanic, płakałam tyle razy ile go ogladałam
na tmy też ale także na "Szkole uczyć"
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
oczywiście Titanic, płakałam tyle razy ile go ogladałam
Ja oglądałam tyle razy, że nie pamiętam czy płakałam za pierwszym, potem juz na pewno nie.
Płakałam chyba tylko na Pianiście.
Często płaczę na serialach, szczegolnie gdy oglądam Mode Na Sukces.
Bohaterzy tak traumatycznie przezywają nieszczęsliwe miłości, że nie obejdzie si bez chusteczek. A i na Klanie czasem łzę uronię..
ja ost na Kubusiu Puchatku i Hefalumpach. ale to z takich względów, że mi się ta bajka z kimś kojarzy.
Gabi napisał/a:
"Stowarzyszenie umarłych poetów"- scena samobójstwa i scena końcowa- łatwo się wzruszam przy tym filmie.
o tak! to też!
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-04-2007, 22:59
No, na Szkole Uczuć mi pociekło trochę łez. Ale takich męskich. Oglądałem go ze znajomą. Szkoda, że nie się nie rozpłakała bardziej. Mówiłbym do niej "Wielebny Sullivan, to tylko fikcja".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum