Tylko PES... W PESa gram od czwórki, w międzyczasie instalowałem nowowydane fify i chyba tylko po to by znów się przekonać kto tak naprawdę królóje tutaj.
Imię: Michal
Wysłany: 11-06-2007, 19:41
W fife zagrale dwa razy w 1998 albo 99 po czym wpadla mi w rece ISS i od tamtej pory gram tylko w to
ISS=ISS PRO=PES itd az dojdziemy do PES6 no i w tym roku bo niby fifka 07 miala byc taka rewelacja ,a tu znowu kiszka padaczka w porownaniu do PES .
_________________ zyj tak aby innym bylo przykro gdy cie zabraknie..
pes bez porownania, brak schematow, lepsze odwzorowanie fizyki.
nie wiem jak mozna wolec fife, przeicez tam ta gra jest po prostu arcade...dwie zupelnie inne bajki panowie;)
no i komentarz borka z koltoniem- BEZCENNE
Dla mnie wybór jest prosty oczywiście PES Lepsza fizyka, realistyczniejsza rozgrywka, brak schematów to wszystko przemawia na korzyść PESA
Jedyna rzecz która mnie wkurza to brak licencji no i taka "szarość"
Fifa jest brdziej "żywsza kolorystycznie"
master_snake napisał/a:
A graliśta już w PES'a 08 ? Mi sie zdarzyło tylko na PS. Ogólnie dużych zmian nie ma.
Graliśta, ale niestety tylko na pc (musze pomyśleć o dżoju, bede mógł robić dive'ingi)
_________________ ...największym wrogiem człowieka jest jego własny strach...
Ostatnio zmieniony przez go-devil 15-09-2008, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum