Dlatego zostala wlaczona opcja - ingnoruj temat, wyloguj, oznacz wszystkie posty jako przeczytane. To normalne, ze mam swoich fanów i dyskutuja na moj temat w tym temacie - lepsze to niz głupie łamigłowki, czy tematy stricte wazeliniarskie. A zreszta ja mam żolte papiery i mozecie mi naskoczyc.
fan klab didka to tak, jak najbardziej, a jak alanho zalozyl ankiete na swoj temat to juz blee...brak sprawiedliwosci, z gory wiem ze mnie zablokujesz, ale tym tylko potwierdzisz moja opinie
oj tak Didek ja chcę mieć Twój autograf na biuście !!
Mój ty idolu!!
Buahahaha
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 30-08-2006, 11:02
Chetnie, ale mam dosyc dlugie imie i nazwisko, wiec raczej na Twoim młodzienczym biuscie sie nie zmiesci. Ale dzieki za chęci.
Ostatnio zmieniony przez Didek 30-08-2006, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
Chetnie, ale mam dosyc dlugie imie i nazwisko, wiec raczej na Twoim młodzienczym biuscie sie nie zmiesci. Ale dzieki za chęci.
Twoje pseudo "Didek" w 100% mnie zadowoli
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum