Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Madritan nie wiem jak ty sadzisz ale za te dwa glosy to przynajmniej 0,7 sie nalezy :D
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
To juz ja moge zalatwic... bo na to kasy nie trzeba
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Ne, nie bo potem innych sie odechce i bedziesz sie rujnowal na zakupach i kosmetykach jak jaka przypasi
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Ne, nie bo potem innych sie odechce i bedziesz sie rujnowal na zakupach i kosmetykach jak jaka przypasi
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum