ja mam proste włosy jak sobie wyprostuję. ogólnie nie wiem co mam czasami na tej głowie. miałam jakiś czas grzywkę. wyglądałam głupio a grzywka była niesforna. ale mam włosy grube. wiedziałam, że będę miała z nią problemy ale uparta jak osioł ściełam sobie. nie miałam wyjścia i po prostu spinałam ją sobie do góry. grzywka odrosła i wszystko jest w jak najlepszym porządku.
nie masz nic do stracenia.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Ja myślę, że to zależy od kształtu twarzy najbardziej.
Sama mam lekko falowane włosy, a jednak dobrze wyglądam z grzywką, ponieważ mam strasznie wysokie czoło i wolę jak coś je zakrywa
Falowane ładniejsze, niż prostowane.
Chociaż dobra, fakt, jak kto woli!
Najlepiej sobie porobić fotomontaże ze swoją twarzą w różnych konfiguracjach fryzurowych i stwierdzić jak byłoby najlepiej albo pójść do hiperdrogiego fryzjera, który idealnie dobierze fryzurę do twarzy, cery itp. (byłam u takiego raz, po prostu rozkosz ^_^)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum