Imię: Tomek
Wysłany: 16-05-2007, 21:27
Tyton z faji wodnej.Toz to bezzzzzzzzsens.Ja mam kilka fajek wodnych z ktorych jaralem trawe tzn mialem bo mama mi wyzucila.Najlepiej faje zrobic samemu.polecam do jarania akwarja i rure do odkurzacza ewentualnie prysznic tzn waz od prysznica(musi miec sitko metalowe)
Imię: Ewelina
Wysłany: 17-05-2007, 18:05
Nigdy nie paliłam fajki wodnej mimo że wszyscy moi znajomi ją ubóstwiają. Raz w życiu zapaliłam fajkę i mam dość do końca życia. Jakoś mi to nie smakuje. Wolę trunki
Nigdy nie paliłam fajki wodnej (...) Raz w życiu zapaliłam fajkę
Zdecyduj się. Paliłaś czy nie?
Ost. jaraliśmy mieszane z miętą.. miodzio ; d
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
master_snake, się paliło ;p ale chwile, bo w tamtym czasie, sami robiliśmy faje i nam się popsuła po 3 dniu ; d
Teraz to my tez taką mamy ; d nie wypada nie mieć ;p Planujemy zakup sziszy nowej. Moze ktoś coś doradzi?
Wysłany: 18-05-2007, 17:58
piękna sprawa to jest swoją przywiozłem z turcji, jednak oprócz samego używania, to nie znam się na tym w ogóle, wiec nie umiem doradzić przy zakupie hmm chociaż jak tak bym się zastanowił, to polecam sprawdzenie czy wszystkie połączenia są w miarę szczelne. czasami trzeba nieźle rzeźbić, żeby folią poowijać wszystkie szczeliny, żeby miało to sens
inaczej, ja nigdy sezonu nie kończe xD
a tak serio, to jaram średnio ze dwa razy w miesiącu. starcza mi. szkoda trochę kasy i w ogóle. a dzis wlaśnie się strasznie spaliłam. jak weszłam do domu, to ledwo sie na nogach trzymałam... ściągnałam wiadra dziś xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum