Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 20-04-2007, 01:16
Mariposta napisał/a:
Jakoś nie widzi mi się żeby to EURO 2012 w Polsce było dobrym pomysłem.
a niby czemu???
polskie myslenie mnie rozwala, jak u nas to musi byc od razu kicha,
ludzie troche wiary
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Jakoś nie widzi mi się żeby to EURO 2012 w Polsce było dobrym pomysłem.
Są plusy i minusy tej imprezy - będą drogi sieć hotelarska, nowe stadiony itd itp,
ale nam podatnikom przyjdzie za to zapłacić, czyli trzeba zacisnąc pasa, który i tak jest zaciśniety już na maxa.
heh kase Unia da,więc będzie dobrze , rozbudujemy drogi stadiony i zbudujemy hotele, w końcu trzeba bęszie pomieścić gdzieś nawałnice , no i bezrobocie sie zmniejszy
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 20-04-2007, 15:17
Nimfomanka_ napisał/a:
bezrobocie sie zmniejszy
chyba w Chinach, bo slyszalem ze zoltki maja nam pomagac.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
W zwiazku z przyznaniem nam organizacji Euro 2012, mam przyjemnosc zaoferowac oficjalne smycze zwiazane z tym wydarzeniem.
Mozna na nich zawiesic klucze, telefon czy mp3. Mozna takze potraktowac je jako inwestycje, z uwagi na to, ze obcokrajowcy beda kupowac pamiatki i gadzety wiele drozej.
Cena: 18zł
Przy zakupie wiekszej ilosci mozliwosc negocjacji
Prosze o kontakt na priv, gg czy po prostu wejdz na moja aukcje:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum