E. v. Daniken - znacie tego autora? ktore z jego ksiazek przeczytaliscie, podobaly wam sie i, najwazniejsze pytanie, co sadzicie o teoriach tam przedstawionych?
Osobiscie przeczytalem dopiero jedna z jego ksiazek "W imieniu Zeusa", ale mam zamiar przeczytac inne. Co sadzicie o jego tworczosci?
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 26-11-2006, 18:17
Hahaha:) Erich von Daniken jest mi znany. To pan, który we wszystkim widzi interwencję kosmitów;)bardzo smieszne teorie, niestety, on w to naprawdę wierzy. Jestem jednak za rozumieniem historii na podstawie faktów, a nie na podstawie wiary w obcych;)
Popieram przedmowce, nie mozemy zakladac ze cos istnieje tylko dlatego ze nie mozemy udowodnic ze nieistnieje ;]
Teorie jak dla mnie zbyt abstrakcyjne i naciagane ale tez nie wszystkie, jednak czytanie jego ksiazek jest mocno meczace, ciagle przypisywanie najprostszych spraw zjawiska paranormalnym jest mocno smieszne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum