Widziałem po nielicznych (?) fragmentach w telewizji, że jest to koleja niezbyt rozgarnięta, amerykańska bajka zrobiona, by zarobić choć trochę na fanach Harrego Pottera
Wystarczy, że oglądałem Narnię i jeden z filmów o Potterze, aby twierdzić, że nie lubię takich filmów.
Przykro mi ale z trailerów raczej takich rzeczy nie wywnioskujesz. Co możesz wiedzieć o filmie po obejrzeniu dwuminutowego zwiastunu oprócz lekkiego zarysu fabuły i nazwisk aktorów?
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Po prostu nie lubię takich filmów... Nie wydam kasy, zeby obejżeć film, który na pewno nie będzie mi się podobał i dlatego nie obejżę go w całości. A z trailerów można czasami sporo wywnioskować, jeśli będzie ich odpowiednio dużo
_________________ używanie trudnych słów nie sprawi, że twoje wypowiedzi będą mądrzejsze...
Po prostu nie lubię takich filmów... Nie wydam kasy, zeby obejżeć film, który na pewno nie będzie mi się podobał i dlatego nie obejżę go w całości. A z trailerów można czasami sporo wywnioskować, jeśli będzie ich odpowiednio dużo
Np. 37. Wtedy można nawet cały film skleić.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Trudno mi to stwierdzić, ale masz rację.
Był słaby.
Tak samo jak Twój opis^^
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum