Hmmm dziwne jak można rozmawiać na temat emo skoro nawet nie wie się o tym podstawowych rzeczy,powinno kogoś zainteresować poczytanie sobie o tym na stronie właśnie na ten temat.A tak wszyscy się cały czas pytają o co z tym emo chodzi.Naprawdę tego nie rozumiem.
ja czytałam, ale to takie dość książkowe i ogólnikowe... dlatego dalej rozmwaiamy. może w końcu znajdzie sie ktoś, kto ma z nimi do czynienia, to by zdecydowanie ulatwiło sprawę
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Więc ich styl bycia jest bez-ideologiczny... To prawie jak bezsensowny.
to tak jak życie niektórych
labanda napisał/a:
ja czytałam, ale to takie dość książkowe i ogólnikowe... dlatego dalej rozmwaiamy. może w końcu znajdzie sie ktoś, kto ma z nimi do czynienia, to by zdecydowanie ulatwiło sprawę
najlepiej o tym porozmawiać gdyż zjawisko to zaczyna się rozprzestrzeniać a forum od tego jest
[ Dodano: 16 Lut 2007 01:36 pm ]
Alearan napisał/a:
Więc ich styl bycia jest bez-ideologiczny... To prawie jak bezsensowny.
to tak jak życie niektórych
labanda napisał/a:
najlepiej o tym porozmawiać gdyż zjawisko to zaczyna się rozprzestrzeniać a forum od tego jest............................................
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
każdy ma jakąś ideologię życiową, jeżeli jest ona zależna od przynależności do jakiejś grupy/subkultury to indywidualizm idzie się bujać. ;]
pytanie za 100 punktow.
modne jest najezdzanie na emo.?
Imię: Ankh
Wysłany: 28-02-2007, 23:33
Alearan napisał/a:
emo to nie subkultura, to styl bycia i muzyka, więc skąd do cholery ma się tam wziąć ideologia.?
To na jedno wychodzi ;].Jak mówią że sie potną i poczują wtedy wyzwolenie, to nie jest pogląd ? Na swój sposób jest.A jeżeli chodzi o najezdżanie na emo..hmm to oni lubią się drażnić,zaczynać draznić raczej a później udawac niewinne slodkie bobaski z oczkami jakby ktoś im zabrał cukierka ;]
_________________ Sweet oblivion ... now I am back,
Sweet oblivion ...
Where did I been ?
Sad oblivion ...
Nothing is like before
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum