Elo z powrotem przybył znienawidzony przez większości userów CzarnY, (czyli ja)
Po krótkim wstępie chciałbym dodać ze oprócz zmiany Nicku zmiana nastąpiła także w mojej osobie byłem na kilku terapiach znaczy dalej na nie chodzie pomagają
Niedawno dostałem nawet swoja grupie terapeutyczną niewielką 4 osoby ze mną 5 no i opiekun. Nawet dobrze mi idzie
Pozdro dla all
_________________ Jesteście tylko tym, czym jesteście. A ja jestem ponad to wszystko.
Cicho bo sie wyda że tak naprawdę to moje drugie konto. Poza tym szukasz dziury w całym.
No albo że to jest 7. O ile dobrze licze. Mam jeszcze 4 aktywne konta, jednym z nich jest kamasutra. Zdecydowanie.
Usuniecie mi w końcu konto o nazwie "alanho" czy nie do chuja romana
skoro jesteś taka wygadana to moze powiesz ile sama masz kont?
bo nie jest jedno.
Mam jeszcze Kyrie Elejson, które było zrobione w ramach akcji zaśmiecania forum - możecie je z czystym sercem usunąć. I Alisjon, też możecie usunąć. Z bugiem.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum