uważam ze lepiej trafic nie moglismy, nikogo nie mozna lekcewacyc ale mysle ze procz czechów no i moze słowaków nie ma w niej mocnych przeciwników i mysle ze pojedziemy na kolejne mistrzostwa
lol
najlepsze jest to ze wczoraj siedzialem sobie na onecie i przegladalem temat o koszykach.
i patrze na to patrze i sobie sam dla siebie wybieram najlatwiejsza grupe, najtrudniejsza i taka jaka ja bym chcial/jaka pewnie bedzie
i... pewnie sporo osob mi w to nie uwierzy, ale mam swiatka w postaci mojego brata xD
trafilem 5 xD
hehe... obstawialem ze nasza grupa bedzie taka - czechy, polska, slowacja, irlandia polnocna, azerbejzadzan i san marino...
nie trafilem tylko sloweni... dalem azerbejdzan zamiast niej, ale taki strzal to jednak dobrze hehehe
i bardzo sie ciesze ze mamy taka grupe bo - moj kolega jest slowakiem, bedzie fajnie ogladac razem mecze a czesi to dla niego wielka sprawa, wiec jest dobrze ^^
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Mogło być tylko nieznacznie lepiej, za to sporo gorzej. Jestem bardzo zadowolony, jakieś światełko w tunelu
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Wolałbym żebyśmy grali z Niemcami.Fajnie byłoby zająć pierwsze miejsce i patrzeć jak sie później męczą w barażach
Chyba my byśmy się wtedy męczyli w barażach, o ile przy tej grupie nie będziemy, w końcu Czesi to dobra drużyna, choć jedna z mniej 'trudnych' z tych, na które mogliśmy trafić.
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Grupa jak to grupa, trochę łatwa, trochę trudna wszystko zależy od tego jak zagramy za darmo nikt nam awansu nie da, a grupa trudniejsza niż chociażby ta w eliminacjach do EURO '04.
_________________ Zakłamanie tego świata mnie przeraża - to skandal.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 03-12-2007, 12:32
jak dobrze bedziemy przygotowani to nawet czesi na nie podskocza
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Grupa jak to grupa, trochę łatwa, trochę trudna wszystko zależy od tego jak zagramy za darmo nikt nam awansu nie da, a grupa trudniejsza niż chociażby ta w eliminacjach do EURO '04.
Ale nie ma co narazie o tym dyskutować, na to przyjdzie moment po ME nie wiadomo co sie wydarzy jeszcze przez te ponad pół roku które zostały do rozpoczęcia eliminacji.
Grupa bardzo dobra szczególnie ze względu na kibiców jest dwójka naszych sąsiadów plus do tego Irlandia Płn gdzie na pewno część brytyjskiej Polonii nie zrezygnuje z możliwości zobaczenia na żywo polskiej reprezentacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum