Niedawno miałam okazję zobaczyć ten film (Butterfly effect) i bardzo mi się spodobał. Zaliczyłabym go do tej samej kategorii co "Oszukać przeznaczenie " (Final Destination) 1 i 2 oraz... .Jeśli znacie jakieś inne filmy tej grupy to podajcie proszę swoje typy - chętnie zobaczę.
Ostatnio zmieniony przez asian 22-09-2005, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem film jest świetny. Czasem sobie gdybamy "co by było gdyby", ten film to poniekąt wykorzystał. Wizualizuje skutki różnych decyzji i zdarzeń. Kto wie kim i kto jest w innych wymiarach....tam podjeliśmy pewnie inne decyzje.....pozdrawiam gdybaczy
_________________ Dziś posty sponsorowane są przez litere Pe i cyfre 8
Już załatwione, Matrixa nie ma w tej grupie, myślę że wszyscy są zadowoleni, a teraz może ktoś spróbuje odpowiedzieć na pytanie - prośbę, czyli sens tego postu. Czekam niecierpliwie. Pozdrowienia.
[ Dodano: 22 Wrz 2005 06:07 pm ]
master_u napisał/a:
Ja bym tam nie zaliczył Matrix'a do tej samej grupy co Efekt Motyla, a co do filmu to jest genialny - moje Top 5 ulubionych filmów
Jeżeli jest na twojej top-liście tak wysoko, to już coś mogę wnioskować o twoich preferencjach (zbieżne z moimi), więc może podaj proszę pozostałą czwórkę.
Film ciekawy i na pewno niebanalny. Mi tez sie podobał i polecam, jak chcecie obejrzeć dobry film.
I wyszło na to, że i tak nie mógł być z tą dziewczyną. Ech... Ale i tak fajne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum