Dziwne nerwy. Jestem w 1 klasie technikum i jakoś się dziwnie boję. Ja jestem chyba nienormalna, bo już zaczynam się bać, że nie zdam matury i egzaminów zawodowych! Trochę mnie to uczucie denerwuje.. heh. Też coś takiego macie?
we wtorek i środe mam egzaminy. i jakoś mi to wisi.
Powodzenia.
Mariposta napisał/a:
Też coś takiego macie?
Nie.
Myślę, że zdam maturę. Staram się uczyć przedmiotów, które zamierzam zdawać. Ostatnio średnio mi to wychodzi, bo jedyne przedmioty, który tak naprawdę lubię to angielski i polski. A trudno mi się zmobilizować np. do nauki niemieckiego, niestety.
Nie bój się, wszysto jeszcze przed Tobą.
juna napisał/a:
w 1 klasie nie wiedizałam nawet z czego bede zdawac.
Ja wiem, ale ciągle się waham nad niemieckim o.O
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Ostatnio zmieniony przez Sakura 19-04-2007, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
dziękuje. zamiast nauki chyba napisze scenariusz. dawno nie pisałem. chcesz wystąpić?
Oczywiście... jak dostanę, jakąś mhoczną rolę.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Albert Fish
Wysłany: 19-04-2007, 17:34
Sakura napisał/a:
Oczywiście... jak dostanę, jakąś mhoczną rolę.
narazie robie nabór aktorów. przydałby sie jakiś facet, bo narazie to sam jestem.
[ Dodano: 19-04-2007, 17:36 ]
mam dla Ciebie role ;D fajna. zatrudnie alanho, on sie zgodzi. zrobie sequela mojego debiutanckiego filmu. Nawrócenie Niewiernych. kojarzysz może?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum