Nieee. Opowiedz mi o tym filmie i cóż to będzie za rola.
Czekam z rozkoszą.
Mariposta napisał/a:
Ale to chyba spora różnica między maturą, a tym co Ty piszesz?
Testy gimnazjalne też były ważne, jest duża konkurenncja w dużych miastach do tych lepszych szkół, więc konkurencję trzeba likwidować. Te głupie punkty właścwie zależa o Twojej hmm przyszłości? Niee, to chyba zbyt wielkie słowo,ale na pewno punkty są ważne.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Testy gimnazjalne też były ważne, jest duża konkurenncja w dużych miastach do tych lepszych szkół, więc konkurencję trzeba likwidować. Te głupie punkty właścwie zależa o Twojej hmm przyszłości? Niee, to chyba zbyt wielkie słowo,ale na pewno punkty są ważne.
Ja nie powiedziałam, że to nie jest ważny egzamin.. tylko, że matura jest ważniejsza, bo od niej to już chyba nasza przyszłość zależy..
Czyżbym traktowała ją zbyt poważnie?
Sakura napisał/a:
Ja nie powiedziałam, że to nie jest ważny egzamin.. tylko, że matura jest ważniejsza, bo od niej to już chyba nasza przyszłość zależy..
Jaaa, to chyba oczywiste, że matura ważniejsza
Mariposta napisał/a:
Czyżbym traktowała ją zbyt poważnie?
Nie, ale nie przesadzaj. Liceum, to nie tylko matura.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 19-04-2007, 18:33
Mariposta napisał/a:
Dziwne nerwy. Jestem w 1 klasie technikum i jakoś się dziwnie boję. Ja jestem chyba nienormalna, bo już zaczynam się bać, że nie zdam matury i egzaminów zawodowych! Trochę mnie to uczucie denerwuje.. heh. Też coś takiego macie?
Wrzuć na luz.
Masz jeszcze sporo czasu ... nauczysz się. Chociaż z tego co wiem, to w technikum jest o wiele łatwiej.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 19-04-2007, 19:35
wyzynarka napisał/a:
czytaj wszystkie lektury
Też dużo o tym słyszałam.
Siostra nie przeczytała żadnej lektury w LO.
Miesiąc przez maturą się obudziła i zaczęła nadrabiać.
Faktycznie zdała mature z dość dobrym wynikiem, ale lepiej nie zostawiać nic na ostatnią chwilę. Bo nie każdy może poradzić sobie poźniej z tak dużą ilością materiału.
Z tego co wiem, dla osób uczących sie w technikum, o wiele bardziej ważny jest egzamin z zawodu niż matrura.
Jeszcze nikt mnie nie podniósł tak na duchu jak Ty
Będzie ciekawie.. oj za 3 lata będzie ciekawie
a tam bez nerwów dasz rade jak ja dałam i daje nadal
a wiesz że twój rocznik ma na maturze matme?:> PRAWDOPODOBNIE
pocieszyłam bo ja nie będe jeszcze mieć normalnie dzis miałysmy radoche w klasie bo u nas nikt matmy nie kuma:D
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 19-04-2007, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum