Zdecydowanie wolę brunetów, mam do nich słabość.
Szczególnie z ciemnymi oczami.
Jestem z tych osób które otwarcie mówią że wygląd zewnętrzny jest ważny, dlatego mogę powiedzieć, że nigdy nie byłam z chłopakiem o innych oczach niż brązowe, ot taka moja słabość.
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
Jestem z tych osób które otwarcie mówią że wygląd zewnętrzny jest ważny, dlatego mogę powiedzieć, że nigdy nie byłam z chłopakiem o innych oczach niż brązowe, ot taka moja słabość.
Ta, ciekawe co byś zrobiła ze swoją słabością gdybyś zakochała się/ zauroczyła w chłopaku z blond włosami i niebieskimi oczami. Nie byłabyś z nim tylko dlatego, że nie ma koloru oczu takiego, który Ci odpowiada?
Ta, ciekawe co byś zrobiła ze swoją słabością gdybyś zakochała się/ zauroczyła w chłopaku z blond włosami i niebieskimi oczami. Nie byłabyś z nim tylko dlatego, że nie ma koloru oczu takiego, który Ci odpowiada?
Nie ma takiej możliwości. Zauroczenie nie pojawia się chyba samo z siebie, ale musi być skutkiem jakiejś pociągłości fizycznej- w moim wypadku pierwsze wrażenie jest na tyle ważne że decyduje o dalszym rozwolu uczuć, czyli jeśli spotkam blondyna o niebieskich oczach to nie będę w nim zauroczona, bo po prostu jego wygląd ani mi nie odpowiada, ani mnie nie pociąga.
Mówię, myślę i praktykuję,
nie sądzę żeby to się kiedyś zmieniło, nie cierpię na jakąś doskwierającą samotność żeby zmienić swoje upodobania, tym bardziej że tylu fajnych ciemnookich jest na świecie
Moneska, przyjdź do mnie jak kogoś pokochasz, a nie jak będziesz zauroczona. Miłośc nie wybiera [ciut banalne], ją nie interesuje to, że lubisz brunetów.
Według mnie zauroczenie jest pierwszym etapem miłości, a to że jedną zauroczy to, że jest miły, drugą to, że jest przystojny to już indywidualna sprawa.
A według mnie zauroczenie to nietrwała i łagodniejsza, a co najważniejsze szybko przemijająca miłość.
Miłość nie bierze się z niczego.
Musi być coś najpierw, czyli wg. mojej teorii zauroczenie.
Tak samo jak nie można być z kimś z kim nie umie się rozmawiać, tak ja nie mogłabym być z kimś kto mi się nie podoba i kto nie pociąga mnie fizycznie.
hehe, czasem jak się wygłupiamy z koleżankami i nie wiem, robimy sobie masaż czy czoś takiego, to masowana zawsze mówi "ale wolałabym jakiegos wysokiego, przystojnedo bruneta" dlatego właśnie bruneta zaznaczyłam
a tak ogólenie, to może być rudy, czorny, zielony, brunet byle nie blondyn
Musi być coś najpierw, czyli wg. mojej teorii zauroczenie.
W swojej teorii mowie na to akceptacja wygladu fizycznego.
Cytat:
Tak samo jak nie można być z kimś z kim nie umie się rozmawiać, tak ja nie mogłabym być z kimś kto mi się nie podoba i kto nie pociąga mnie fizycznie.
Z tego co zrozumialm Darn nie miala na mysli braku ktorejs z tych cech.
Tu chodzi o to, ze Ty wierzysz, ze jesli facet nie bedzie mial okreslonego koloru oczu to Cie nie zainteresuje. Ale tak naprawde tego nie wiesz..
A co jesli uwiedzie Cie np. glosem przez telefon? I okaze sie brunetem o niebieskiech oczach?
Nagle minie Ci zauroczenie bo nie spelnia dosc w sumie banalnego warunku jakim jest kolor oczu???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum