Po pierwsze, co Ty chcesz jej mówić "kocham Cię", jak sam przyznałeś, że nie jesteś o tym do końca przekonany. Ona się Tobą zainteresuję, jak jej w jakiś sposób uświadomisz, że Ci na niej zależy. To, że pochodzicie z różnych światów, jak twierdzisz, może wpłynać korzystnie, bo przeciwieństwa się przyciągają jak mówią. Odwagi chłopcze. Spróbuj jakąś ją sobą zainteresować, a nie użalaj się nad sobą. Gdzie są ci mężczyźni? Przebojowi, pewni siebie, wiedzący czego chcą. W dzisiejszych czasach, to takich ze świecą szukać, podobnie jak dziewic.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: P jak Poison
Wysłany: 25-05-2007, 10:40
Sakura napisał/a:
Gdzie są ci mężczyźni? Przebojowi, pewni siebie, wiedzący czego chcą.
Tutaj jestem
Giggs i jak potoczyły się sprawy?
Giggs i jak potoczyły się sprawy?
Oj Kaszana hehe ostatnio nawet ze sobą duzo gadamy i co najciekawsze po rozmowie ze mną na przerwie nie wytrzymała do lekcji i zemdlała ? serio ... była po w-f i nie wytrzymała
Może jakieś inne pomysły? bo sam spacer raczej nie załatwi sprawy może coś romantycznego? lol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum