Imię: Agnieszka
Wysłany: 16-08-2007, 17:21 Dzieci - tak czy nie ??
W wielu tematach w formie OT'u zaczynały się dyskusje na temat tego czy chcecie mieć dzieci czy nie i dlaczego. Więc teraz tutaj można pisać na ten temat.
nie chcę mieć swoich dzieci.
jeśli już to zaadoptuję sobie chłopca, możliwe, ze Murzynka.
ale to tylko wtedy, gdy po 35 roku życiu nadal będę odczuwała taką chęć i będę miała wystarczająco dużo kasy, żeby nie musieć sobie niczego odmawiać.
więc szanse są nie duże.
na pewno nigdy nie urodzę żadnego dziecka
a, a mogłabym go nazwać Konrad albo Jeremi.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Ostatnio zmieniony przez caessa 16-08-2007, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Dziewczynkę Alicję albo Amelię i chłopca Dawida. Ładnie?
Bardzo.
Pisałam wcześniej, że nie chcę mieć dzieci. Jednak długo się dziś nad tym zastanawiałam i chyba zmieniłam zdanie. Tylko wtedy jeżeli będę miała męża(co nie jest bardzo prawdopodobne), którego będę kochać i on mnie też. I jeżeli już rodzić to na pewno nie tylko jedno,bo to rozpieszczone zazwyczaj. Chciałabym mieć chłopca i dziewczynkę.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
A ja będę wychowywać swoje dzieci bezstresowo, nie będą targane za uszy ani nie będą dostawać pasem w tyłek, bo sama nigdy tego nie lubiłam, chociaż rzadko kiedy mi się to przytrafiało. Będą dostawać kary. O!
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie chce miec dzieci. Nie czuje potrzeby spelnienia sie jako matka, nie nadaje sie do tej roli. Przyznaje sie do tego, ze jestem egoistka, wole prowadzic beztroskie zycie, bez zobowiazan. Chce byc odpowiedzialna tylko za siebie. Dla takiej osoby, jak ja, dziecko niestety byloby ciezarem.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum