tak, dyskoteki to złoo, zło w czystej postaci! a z klubów, to lubie kluny do których chodze na koncerty, np studio, lochness, pod jaszczurami, kiedyś arka, ale dawno tam nie bylam
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Fajnie tam jest aczkolwiek drogie %.
W Sopocie Viva club też jest fajny.
Dawniej chodziłam na różne dyskoteki, teraz chodzę tylko do jednej, gdzie grają moją muzykę i wpuszczają na dowody, dzieciaki się nie kręcą pod nogami
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie chodzę zbyt często na takie zabawy. Kiedyś wydawało mi się to fajne, ale już się znudziłam tym i nie mam zdrowia szaleć całą noc na parkiecie. Mam znajomych, którzy uwielbiają dyskoteki i kluby i bawią się w każdy weekend. Ja nie mam takiej kondycji, mnie by się to już znudziło. Wolę domówki
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
uwielbiam imprezy.....kiedyś chodziłam bardzo często,jak nie co tydzień to dwa razy w tygodniu ,teraz troche odpuściłam bo mam "męża" i nie ma zbytnio gdzie i kiedy ale jak tylko nadaży sie okazja to znów zaszaleje............
hmm jakie imprezy lubie?? gdzie jest duzo miejsca do tańczenia,wielu znajomych,a co do muzyki to najlepiej jakieś techno,trance no i takie ogólnie rytmy przy ktorych ciało samo tańczy
nazw nie podam tych dyskotek bo to takie wiejskie imprezki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum