Ostatnimi dniami zostalem bardzo szczesliwym nabywca zagazowanej Lady model 1200, rocznik 1995. Cena byla okazyjna ale jest maly problem. Podobno w tym samochodzie ktos umarł i zwłoki lezaly tam kilka dni zanim odnaleziono delikwetna. Teraz niestety delikatnie czuc jeszcze rozkladajacym sie trupem. Chcialbym jakos zlikwidowac ten nieprzyjemny odór używając modnych srodkow do odswierzania powietrza. Po dłuższych poszukiwaniach moj wybór padł na zapachowy wiatraczek, ale nie jestem do konca pewny czy tradycyjna choinka zapachowa nie bedzie lepsza. Co o tym mylicie? Prosze pomóżcie, w sobote chce zabrac moja pannę na disco nowym autem.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 18-05-2007, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 18-05-2007, 10:17
ostatnia odpowiedz
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Podobno w tym samochodzie ktos umarł i zwłoki lezaly tam kilka dni zanim odnaleziono delikwetna. Teraz niestety delikatnie czuc jeszcze rozkladajacym sie trupem
Pani jakiś czas temu mówiła nam na chemii, że ten zapach jest trudny do zlikwidowania.
Podobno w tym samochodzie ktos umarł i zwłoki lezaly tam kilka dni zanim odnaleziono delikwetna. Teraz niestety delikatnie czuc jeszcze rozkladajacym sie trupem
Pani jakiś czas temu mówiła nam na chemii, że ten zapach jest trudny do zlikwidowania.
Powodzenia nie mniej jednak.
masz moze numer gg do twojej pani z chemii?
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
No co ty, pewnie ze materiał. Nadal smród, szczegulnie teraz w cieple dni. Szybko cos poradzcie moi kochani, dziewczyna zagroziła ze zerwie ze mną jak cos z tym nie zrobie.
Wypierz go w jakims ostro walacym chlorem srodkiem.. lepiej jak wali chlorem niz trupem. Wybacz doslownosc. A potem na koniec wypierz w tradycyjnym proszku...
Jak jest tak goraco to tez wyschnie stosunkowo szybko..
Szybko cos poradzcie moi kochani, dziewczyna zagroziła ze zerwie ze mną jak cos z tym nie zrobie.
Ja mam radę. Nie rób nic !
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum