Gdy się coś kończy, coś sie zaczyna, może to co sie zacznie będzie lepsze dla mnie wiec nie będe się strzegł.
Btw. bardzo ładne opowiadanie. Osobiście nie wierze w duchy ani nic z tych rzeczy.
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
ja tez nie wierze, ale jak kilka dni temu obudzilam sie w nocy i slyszalma jak ktos wchodzil do mojego pokoju i celowal z mojego telefonu do mnie jak z pistoletu na chwile uwierzylam. Powionnam zadzwonic do "nie do wiary" czy do psychiatry?
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
ja tez nie wierze, ale jak kilka dni temu obudzilam sie w nocy i slyszalma jak ktos wchodzil do mojego pokoju i celowal z mojego telefonu do mnie jak z pistoletu na chwile uwierzylam. Powionnam zadzwonic do "nie do wiary" czy do psychiatry?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum