Wysłany: 26-03-2006, 18:54 droga na dno w ciągu 5 minut ?
cześć wszystkim
sprawa jest taka:
z kolegami miałem grupę, kręcilismy jackassy. kiedys poszlem z dwoma kolegami na piwko z dwoma dziewczynami, no i tak jakoś wyszło, że po 2 piwach były strasznie nawalone i chciały sie normalnie pieprzyc, a mówię poważnie! zresztą później sie zwinąłem jakoś mnie nie ciągnęło do takiej przygody, moich kumpli też, ale niestety to co zrobił mój kolega normalnie mnie przerosło. obie dziewczyny paliły, więc kolega też sobie zapalił. no i tak w 5 minut sie uzależnił. Mówię w przenośni. Od tego czasu palił, palił aż wreszcie pojawiła się trawka. Teraz to już można nazwać nałogiem.
Jak sie uda z nim wyjśc to jest przymulony, całkowicie sie zmienił, myśli tylko o impreach, alkoholu , papierosach i trawie. Jak myślicie czy są jakies szanse, aby z tego wyszedł? Próbowałem mu wmawiać różne rzeczy jak sie dowiedzialem, ze zaczal palic to swinstwo ale nic nie pomogło!
Co moge zrobic? Czy lepiej jak se dam spokój i to oleję?
więc kolega też sobie zapalił. no i tak w 5 minut sie uzależnił
hahaha chyba sobie zarty stroisz , co najwyzej moze sobie wmawiac ,ze jest uzalezniony i palic dla szpanu... po 1 fajce nie uzaleznisz sie
kentakiMC napisał/a:
wreszcie pojawiła się trawka
czego sie nie zrobi zeby "fajnym byc"
Zreszta wszystko co zrobi , za to odpowiada sam a raczej jego glupota choc jestem wrecz przyjaznie do baki nastawiony a co do Ciebie nie ty do wciagnales w to nie powinienes sie mieszac wg. mnie kazdy ma swoj rozum swoje zdrowie robi co chce i sam za to odpowiada... pozdro
_________________ Niewolnik namiętności , zmysły w świecie maszyn.. bóg dał mi uśmiech , sen nadzieję której nie umiem stracić...
Jak dobrze nie widzieć ,że świat to gumowa piłka która od dawna ma odkręcony wentyl...
Mozesz mu jedynie wpierd*lić i powiedzieć że jak jeszcze raz zapali to jeszcze raz mu wpierd*lisz. Pewnie nie posłucha, ale inne sposoby są jeszcze gorsze. Tylko tak masz szanse byc kiedys jego qmplem.
A to ze od razu sie uzaleznił to ściema... nikt sie nie zaciaga od pierwszego razu, a od palenia bez zaciągania sie nie uzaleznia.
PS. Możesz napisać ile czasu skuna pali? I ile na dzień?
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ale przecie autor napisał, że się uzależnił TAK W PRZENOŚNI ;]
no cóż. Nie wiem, czy możesz co zrobić. Wydaje mi się, że rozwiązaniem by było odciągnięcie go od tamtego towarzystwa, ale nie sądzę, byś dał rade. ;/
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Mozesz mu jedynie wpierd*lić i powiedzieć że jak jeszcze raz zapali to jeszcze raz mu wpierd*lisz.
podpisuje się pod tą radą obiema rękami i wszystkim czym jeszcze potrafie.... ten twój qumpel nie wydaje się być zbyt inteligentny.... szpanuje i jak będzie tak dalej to wyszpanuje z siebie narkomana.... choć narazie ściemnia.... nawrzucaj mu że żałosny jest w tym wszystkim i że każdy się z niego zrzuca i że to udawanie przez niego przebija.... jak jest takim pozerem za jakiego go mam to to łyknie
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 27-03-2006, 11:09
Tak to jest jak dzieciak zacznie palić ! Niektórzy nigdy nie dorosną ( również psychicznie ) do palenia marychy KentakiMC, a może Ty mu zazdrościsz tego że chciały się z nim kochać 2 babki naraz ?
sorry ale jak dla mnie... mimo, że jestem zdecydowanie anty na teo typu rzeczy... temat po prostu tepy... zarówno merytorycznie jak i sposób w jaki został sformuowany...
ale to jest raczej sprawa twojego kumpla niż twoja... no chyba że jest ci aż tak bliski..
a podobało by się tobie gdyby ktoś chciał ingerowac w twoje życie?? wyluzuj... troche czasu minie i mu się to znudzi...
[ Dodano: 27 Mar 2006 05:36 pm ]
ale jakiś frajer z niego....
może byś napisał coś więcej o swoim koledze, a poza tym ciekawe jak się uzależnił po jednej fajce u mnie też takie żule pod szkołą chleją piwo i palą skręty (kretyni)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum