Wysłany: 22-06-2007, 23:14 Dowiadujecie się, że macie tylko 2 m-ce życia, co robicie?
Gdybym, ja miał tylko 2 miesiące życia i troche oszczędności to bym zrobił następujące rzeczy:
1) Poleciałbym na wyspę Oahu , tej z Lostów.
2)Skoczyłbym ze spadochronem.
3)Przestałbym być prawiczkiem
4)Wszystkich, których kiedyś uraziłem bym przeprosił.
5)Byłbym do końca tych dni najmilszym człowiekiem w stosunku do innych.
6)Oczywiście przed śmiercią bym skorzystał ze sakramentu pokuty.
7)Komputer oddałbym bratu, samochód siostrze a komórkę drugiej siostrze z którą się ciągle drażnie
8)Odwiedziłbym każdego z rodziny i się z nimi porzegnał.
Kucze jak o tym myśle to się łezka w oku kręci. Jakie te życie by nie było to i tak kocham żyć. Nie wyobrażam sobie sytuacj, że ginę tragicznie bez tych rzeczy, które przytoczyłem powyżej. Proszę Boga, aby uchronił mnie od takiego losu niespodziewanej śmierci.
Jestem ciekawy co Wy robicie, gdybyście dowiedzieli się że zostało Wam tylko 2 miesiące życia? Co pragniecie spełnić przez ten czas?[/b]
Wysłany: 22-06-2007, 23:22
1. Wyjechał do Chin i Japonii, fascynuje mnie tamtejsza kultura.
2. Kupiłbym porządnego kompa (4 rdzenie, 8800gtx etc)
3. Wyjechał do NY lub LA i wbił na tamtejsze imprezy hiphopowe.
4. Chciałbym stać się prawiczkiem i zrobić jeszcze raz 1 raz.
5. Skoczyć ze spadochronem, na bungee.
6. Oddałbym krew (jeśli bym mógł), kazał oddać narządy i poprosił o kremację.
To na tyle.
No nie wiem zrobiłabym cos na mase szalonego;d W koncu raz sie żyje...
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
no na pewno zrobiłabym to na co nie miłam odwagi dotychczas
1) powiedziałabym nie którym ludziom,że bardzo ich kocham
2) w końcu zrobiłabym sobie tatuaż, bo nigdy nie mam na to czasu
3)zatańczyłam bym na rurze w klubie
4)o wiem, w końcu nawaliłabym się tak,aż film mi się urwie, bo nigdy mi się nie zdarzyło
i mase innych rzeczy na które dziś nie mam głowy
Imię: Albert Fish
Wysłany: 23-06-2007, 16:06
Cytat:
3)Przestałbym być prawiczkiem
Cytat:
o kurwa...
to zależy, jeżeli miałbym sie przez te 2 miechy dobrze czuć i nie czuć choroby to *, ale jeżeli miałbym być przykuty do łózka itp. to eutanazja.
* spełniłbym swoje wszystkie dewiacyjne, fetyszystyczne, chore fantazje erotyczne i spełnił swoje marzenie: pobicie Teda Bundy`ego w ilości zamordowanych kobiet. tylko, że na to potrzeba paru lat zapewne, więc może podszedłbym ilością pod co najwyżej Alberta Fish`a, który miał o tyle łatwiej, że zabijał dzieci.
Nie uwierzyłabym.
Jakbym już uwierzyła to chciałabym wpierw zagrać w domku Chopina w Zelazowej Woli jakiś koncert, poźniej dać kilka koncertów i wyjechac do Kanady na grób Glenna. Ostatnie dni swego życia spędziłąbym siedząc na cmentarzu i słuchając utworów bacha w wykonaniu Glenna oczywiście.
powerbass chodzi Ci wkońcu o 2 miesciące czy dwa tygodnie bo w temacie inaczej w poście inaczej ,sprecyzuj to
1)hmmm ja bym musiała dokupic sobie lat i wzięła bym slub z moim Slońcem
2)wyspowiadałabym sie wkońcu
3)imprezowała ile sie da
4)a to to niech juz zostanie tajmenicą bo nie jest miłe....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum