I to pisze chłopczyk, który zasunął takim tekstem:
Polaczki napisał/a:
Polaczek to nie narodowość, Polaczek to zawód
Żal mi ciebie.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
I to pisze chłopczyk, który zasunął takim tekstem:
Polaczki napisał/a:
Polaczek to nie narodowość, Polaczek to zawód
Żal mi ciebie.
Rzeczywiście, że tak poważne i dojrzałe niechłopczyki, które piszą "Ruscy to клёцки", warte żalu nie są . Co do "Przek to nie narodowość, lecz zawód", to to taki Rosyjski humor. Śmiesznie, czy nie? Rosyjskie dowcipy o polaczkowatych Przekach są nieliczne, bo Przeki w Rosji są małoznane w skutku swojej skrajnej nieznaczności.
Edytowane przez admina
Czekam na nowe śmiesznieńkie polaczkowate dowcipy o głupich "Ruskach" .
Zaznaczam, że jest to temat do dodawania dowcipów, jakich tysiące są w necie, a nie do wymieniania pogladow.
Polaczki, jezeli tak bardzo deneruja cię te dowcipy, a wiem że piszesz z Bialorusi to nie zagladaj tu, nic nie wskurasz, nie zaniechasz tego, takie dowcipy krązą w niecie nie tylko o przyjacielach zza Buga, ale równiez zza Odry itp.
Zaznaczam, że jest to temat do dodawania dowcipów, jakich tysiące są w necie, a nie do wymieniania pogladow.
Polaczki, jezeli tak bardzo deneruja cię te dowcipy, a wiem że piszesz z Bialorusi to nie zagladaj tu, nic nie wskurasz, nie zaniechasz tego, takie dowcipy krązą w niecie nie tylko o przyjacielach zza Buga, ale równiez zza Odry itp.
Charming napisał/a:
...wiem że piszesz z Bialorusi...
Też wiem, że piszę z Białorusi. Według białoruskich "demokratów" jestem "rasiejskim" radzieckim okupantem . Białorusini to taka odmiana Rosjan, zepsuta przez Przeków. To sztuczne państwo będzie częścią Rosji (jak i Przekja w odległej przyszłości ; wystarczy dogadać się z Niemcami). Курица не птица, Польша не заграница. To też taki zabawny rosyjski humor .
Nie wkurzają mi te dowcipy, jak chyba Niemców nie wkurzają przeckie dowcipy o nich. Przywykłem jednak obserwować więcej buszującę reakcję Polaczków, kiedy słyszą coś jak "Polaczków do Katyniu" .
Nie wkurzają mi te dowcipy, jak chyba Niemców nie wkurzają przeckie dowcipy o nich
A mnie nie wkurzaja dowcipy o Polakach, wręcz śmiesza mnie do łez i na tym polega humor.
Rozmawiają dwaj kanibale przy grillu:
- Nie obracaj tak szybko ! Mieso się dobrze nie upiecze !
- Nie ma mowy ! To Polak, jesli będę kręcił wolniej to ukradnie
mi węgiel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum