Bardzo bym chciała jechac w Tatry i przekodzic całe dwa miesiace ale nie mam niestety z kim. Moze pojade na kilka tygodni do Norwegii albo Szwecji, a potem bede czyytać ksiazki i rozwalac moje resztki pieniedzy
_________________ Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
ja mam propozycje za darmo nad morze ze starą do jej kumpla, jakoś mi sie niechce ale ozbaczymy może i pojade do tego jakiegos ,,darówka'' czy cus takeigo
lipiec- moje urodziny w Jeleniej Górze ;] <z moimi przyjaciółmi>, potem Sunsrise nad morzem.. i będę tam ok. 2 tyg.
sierpień-być może pojadę na kilkanaście dni nad jeziorko ze znajomymi ;]
macie jakies plany na wakacje jesli tak to możecie się z nimi podzielić;)
zamierzam nauczyć się łaciny (by myself) i przecztać wszystkie książki z mojej listy (która powstawała przez kilka ładnych miesięcy), na które przed maturą nie miałam czasu ^^
Ja tez mam zamiar się troszke pouczyć i podciągnąć z niektórych przedmiotów, taki jest efekt olewania szkoły przez cały ostatni rok ... i może jakąś robote uda mi sie znaleźć, bo o wyjeździe nie mam co mażyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum