_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Trójka według mnie była zbyt mocno przereklamowana i nie ma już takiego klimatu jak dwie poprzednie. Carmack wymyślił sobię, że na podstawie nowego engine'u zrobi nową grę a się mylił. Nie na samym silniku gra sie trzyma. Pamiętacie Duke Nukem 3D? Wyszedł równo z Quake a był tak samo popularny. U jest. Nie ważna jest grafika a klimat gry.
Skoro twierdzisz ze trojka jest przereklamowana i nie ma klimatu to moze jednak zagram...:D. No cóż....gry sie nie kupuje po to zeby jej nie dotykac:D:D:D.
_________________ "Wielu ludzi traktuje Cię jak dziecko, więc musisz zachowywać się tak jak ono i wyrzucić telewizor przez hotelowe okno."- Gerard Way
Imię: Paweł
Wysłany: 20-11-2005, 19:29
Nie no. Klimat ma. Oczywiście, Duke Nukem 3D był lepszy od Dooma i Quake'a (mam nawet oryginał Duke'a ), ale do tej pory nie doczekał się kontynuacji... Nie wiem dlaczego on kontynuacji najlepszych gier oczekuje się tak dużo. I tak Doom 3 zrobił niezłą rewolucję.
Tak a aj grałem tylko w Duka i PoP-a ... Dooma nie tknąłem ... ah ten brak kompa do 12 roku życia . Z żalem powiem że na kompa mi Pop-SoT mi nie chodzi
Doom 3 z resza też ..
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum