Imię: Marcin
Wysłany: 20-11-2005, 20:43
Half-Life2 przyćmilł Dooma III i dobrze, bo w doomie nic specjalnego się nie pojawiło oprócz wysokich wymagań a HL2 rzeczywiscie wypas wg mnie. Dooma III też miałem ale jakoś mnie nie wciągnął, chociarz jak się jest samemu w domu, zgasi się wszędzie światła + full surround to można się polac ze strachu radze wam tak sprobować, i chociarz ja się nie polałem to starchu się nieźle najadłem
Ostatnio zmieniony przez Javier 20-11-2005, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 20-11-2005, 20:54
W 1 Dooma gralem, stare dzieje
W Duke'a gralem,jak bylem malolatem , ach te striptizerki
W D3 i HF2 nie gralem, brak forsy na oryginaly. O ja nieszczęsny
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Polecam zainteresować się tym. Wyciska ze starych Doomów co się da. Nie chodzi na tym jedynie Plutonia Experiment z Final Doom, cała reszta działa bez zarzutów.
Niesamowita nakładka na Dooma robiąca z niego nową świerzość. Maniacy, ściagajcie ten program i nakładke do niego z modelami 3D. Grafika jest na poziomie Unreal Tournament!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum