Imię: Anna
Wysłany: 12-06-2008, 17:07
miyako napisał/a:
Nigdzie nie jadę
miyako napisał/a:
martwi mnie to
Ale na pewno jakoś ułożę sobie czas.
Mam dziesiątki kilogramów książek do przeczytania, więc te wakacje mogą być albo najgorsze, albo... najlepsze (!) w moim dotychczasowym życiu.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Wysłany: 12-06-2008, 17:13
Na pewno do Rzeszowa, zrobimy sobie też wycieczkę objazdową po okolicach Krakowa, pojedziemy do Bardieva i może wrócimy do Cieszyna.
A może pojedziemy do Bułgarii na jakieś miniwczasy? Zobaczymy, możliwości jest mnóstwo.
gdzie?
do pracy
ale praca nad morzem, więc źle nie jest.
i wrzesień mam wolny.
we wrześniu do Gdańska, na PG i do jakkolwiek do akademików
i? i do Bdg ale to tak na jeden dzień. na koncert
i pewnie do Toronto, zeby egzaminy poprawić ;p
i? i nie wiem. ale postaram się coś jeszcze na ten wrzesień wymyśleć
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
W lipcu siedzę w domu i cieszę się z przylotu przyjaciółki. Może skoczę z rodzicami na kilka dni w góry - może Słowacja.
A w sierpniu jadę do Danii, o. Zarobię na prawo jazdy i waciki jak dobrze pójdzie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 12-06-2008, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
Ja jadę na działkę do kumpla, będziemy grilować (czytaj: pić) przez dwa tygodnie. Poza tym gdzieś pod namiot można pojechać jeśli się da, a w sierpniu chciałbym wyskoczyć na kilka dni jakąś tania linią za granicę. Myślę tak jak Gabi o Bułgarii, trzeba ją zobaczyć zanim się zrobi modna i droga, a rodziców nie namówię na wyjazd, bo ten kraj opatrzyl im się za komuny. Ale teraz Centralwings lata do BGR to sam sobie skoczę. Co myslicie o takim planie miszczoski nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum