Imię: Ola
Wysłany: 08-06-2006, 16:53
a więc tak:
powinien byc zawsze schludny,
powinien odnosić się z szacunkiem do wszystkich nawet do nieznajomych i być kulturalny
powinien być mądry (niekoniecznie wykształcony) ale żeby można było z nim pogadać nie tylko o samochodach i sporcie (np mój nauczyciel od anglika strasznie mądry facet i tym mnie zauroczył )
To chyba wszystko jeśli chodzi o zachowanie i "wygląd wewnętrzny"
a jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to nie mam określonego typu ale musi być choć trochę wysportowany zeby nie był "kluchowaty" i żeby był wysoki
Nie wiem czy istnieją tacy faceci ale warto pomarzyć
Ostatnio zmieniony przez legalna 08-06-2006, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 08-06-2006, 22:12
musi byc inteligentny i to bardzo to mnie powala na kolana a poza tym uwielbian takie fantazyjne wloski.. kulturalny, lubiacy dlugie dyskusje i doceniajacy to co zycie przynosi.. ojej.. ale sie rozmarzylam..
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
A ja nie mam żadnego typu. Dla mnie chłopak musi mieć to coś czym potrafi zwrócić na siebie uwage i zainteresować sobą. No i dobrze by było gdyby miał coś do powiedzenia. A nie tylko siedzial i przytakiwał
_________________ Być zakochanym, to być szalonym przy zdrowych zmysłach.
Owidiusz
No i dobrze by było gdyby miał coś do powiedzenia. A nie tylko siedzial i przytakiwał
Zgadzam sie, musi wiedziec czego chce od zycia. Nie dac soba pomiatac, ale nie byc agresywnym. Inteligentny, ale zeby sypal pamieciowka, ogolnie niech mysli. Zeby realnie podchodzil do zycia i do przyszlosci. Z wygladu wystarczy zeby nie chodzil brudny... no i na buty patrze... to takie zboczenie.
Facet przy którym nie da się nudzić, z dużym poczuciem humoru, z intelektem, wrażliwy ale nie za bardzo, kulturalny i pomysłowy z własnym zdaniem.
Jeśli chodzi o wygląd musi przestrzegać higieny, dbać o siebie, być postury wysportowanego misia, mieć ładne, męskie dłonie i przedewszystkim ogolone pachy.
!kreSka!* napisał/a:
A moze jest taka rzecz ktora jak facet ma w sobie, na sobie, przy sobie to odrazu odpada?
Długie włosy, niechlujny ubiór i brak umiejętności wysławienia się. Chyba to tyle
Imię: P jak Poison
Wysłany: 09-06-2006, 19:46
Mam pytanie do Pan na forum. Czy podobają Wam się kolczyki u facetów, tatuaże?
(ja mam kolczyk w uchu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum